DECRET 77/2002, de 5 de març, pel qual s'aprova l'alteració parcial dels termes municipals de Granollers i de la Roca del Vallès.

SecciónDisposicions Generals
EmisorConsorci Català de Promoció Exterior de la Cultura
Rango de LeyDecret

DECRET

77/2002, de 5 de març, pel qual s'aprova l'alteració parcial dels termes municipals de Granollers i de la Roca del Vallès.

El 10 de maig de 1998, el Ple de l'Ajuntament de Granollers va acordar iniciar un expedient de segregació d'una part del seu terme municipal per agregar-lo al de la Roca del Vallès i al seu torn, en data 16 de març de 1999, l'Ajuntament de la Roca del Vallès va iniciar un expedient de segregació d'una part del seu terme municipal per agregar-lo al de Granollers, d'acord amb el que estableix l'article 14, en relació amb l'article 13.1.b) i c), de la Llei 8/1987, de 15 d'abril, municipal i de règim local de Catalunya.

Tots dos expedients afecten àrees urbanes de dimensions similars i tenen la finalitat d'aclarir la delimitació entre els dos municipis, atès que una delimitació prèvia havia evidenciat que la línia de terme partia diversos habitatges del carrer Veneçuela i l'hotel Ciutat de Granollers.

Els ajuntaments de la Roca del Vallès i de Granollers van tramitar sengles expedients administratius i els van sotmetre a informació pública. Els dies 7 d'agost i 23 de novembre de 2000, respectivament, van trametre l'expedient administratiu al Departament de Governació i Relacions Institucionals, el qual, mitjançant la Resolució del director general d'Administració Local de 29 de novembre de 2000, va procedir a la seva acumulació per raons d'identitat substancial. Amb posterioritat, va requerir els informes del Consell Comarcal del Vallès Oriental i de la Diputació de Barcelona, que mancaven en tots dos expedients.

Tant el Consell Comarcal del Vallès Oriental, en la sessió de la Comissió de Govern de 2 de maig de 2001, com la Diputació de Barcelona, mitjançant l'Acord del Ple de 28 de febrer de 2001, van emetre un informe favorable sobre l'expedient esmentat. Posteriorment, els plens dels ajuntaments de Granollers i de la Roca del Vallès, en les sessions de 26 de juny i de 6 de juliol de 2001, van acordar la procedència de l'alteració recíproca dels termes municipals.

La Comissió de Delimitació Territorial, en la sessió de 26 de juliol de 2001, va emetre un informe favorable sobre l'expedient d'alteració de termes, en haver-hi consideracions d'ordre administratiu que la fan aconsellable; la modificació comportarà una regularització dels límits municipals per adequar-los a la realitat urbana de la zona i els ajuntaments afectats han adoptat acords favorables a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR