DECRET 248/2002, de 22 d'octubre, pel qual s'aprova l'alteració parcial dels termes municipals de Montmeló i de Parets del Vallès.

SecciónDisposicions Generals
EmisorConsorci Català de Promoció Exterior de la Cultura
Rango de LeyDecret

DECRET 248/2002, de 22 d'octubre, pel qual s'aprova l'alteració parcial dels termes municipals de Montmeló i de Parets del Vallès.

En data 5 d'abril de 2001, els plens dels ajuntaments de Montmeló i de Parets del Vallès van acordar simultàniament iniciar un expedient d'alteració dels termes municipals que consistia en la segregació d'una part del terme municipal de Montmeló per a la seva agregació al municipi de Parets del Vallès i en la correlativa segregació d'una part del terme municipal de Parets del Vallès per a la seva agregació al de Montmeló, d'acord amb el que estableix l'article 14, en relació amb l'article 13.1.b) i c) de la Llei 8/1987, de 15 d'abril, municipal i de règim local de Catalunya.

La zona afectada inclou dos àmbits territorials de 23,55 i 23,67 ha respectivament i que consisteixen, per la banda de Montmeló, en uns terrenys contigus al Polígon de Can Volart de Parets del Vallès, que tenen accés des d'aquest polígon i són propietat d'indústries del polígon i diverses pistes de terra i cases provisionals d'obra que pertanyen al Circuit de Catalunya, i per la banda de Parets del Vallès, a uns terrenys agrícoles a l'entorn de Can Butjosa amb la vialitat exclusivament comunicada amb el nucli de Montmeló, municipi des d'on es presten els serveis públics.

L'Ajuntament de Montmeló va tramitar l'expedient esmentat, de mutu acord amb l'Ajuntament de Parets del Vallès, i el va sotmetre a informació pública. Es varen presentar tres al-legacions, de les quals se'n va estimar una i es varen rebutjar les dues restants. Els plens dels ajuntaments de Montmeló i de Parets del Vallès, en les respectives sessions dels dies 21 i 27 de desembre de 2001, van acordar aprovar l'alteració dels termes. En data 28 de gener de 2002 l'Ajuntament de Montmeló va trametre l'expedient administratiu al Departament de Governació i Relacions Institucionals. Una vegada examinada la documentació es va constatar que mancaven els informes del Consell Comarcal del Vallès Oriental i de la Diputació de Barcelona. Aquesta documentació va ser aportada amb posterioritat per l'Ajuntament de Montmeló.

Tant la Diputació de Barcelona, per acord del Ple de 21 de març de 2002, com el Consell Comarcal del Vallès Oriental, mitjançant Decret de Presidència de 5 d'abril de 2002, van emetre informe favorable sobre l'expedient esmentat.

La Comissió de Delimitació Territorial, en sessió de 4 de juny de 2002, va emetre informe favorable sobre l'expedient de segregació. En l'informe s'exposa que hi ha raons d'ordre administratiu que fan aconsellable la segregació, que l'alteració de termes comportarà una regularització del límits municipals per adequar-los a la realitat urbanística de la zona i que els ajuntaments afectats han adoptat acords favorables a l'alteració de termes...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR