DECRET 184/1999, de 13 de juliol, pel qual s'aprova l'alteració dels termes municipals del Brull i de Seva.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

184/1999, de 13 de juliol, pel qual s’aprova l’alteració dels termes municipals del Brull i de Seva.

Els dies 16 de març i 22 d’abril de 1998, els plens dels ajuntaments del Brull i de Seva, respectivament, van acordar iniciar un expedient d’alteració de termes que consistia en la segregació d’una part del terme municipal de Seva per a la seva agregació al municipi del Brull i en la correlativa segregació d’una part del terme municipal del Brull per a la seva agregació al de Seva, d’acord amb el que estableix l’article 14, en relació amb l’article 13.1.c), de la Llei 8/1987, de 15 d’abril, municipal i de règim local de Catalunya.

L’Ajuntament del Brull va tramitar l’expedient esmentat, de mutu acord entre les parts, i el va sotmetre a informació pública i a informe de les corporacions locals afectades que no l’havien promogut. El Consell Comarcal d’Osona, en la sessió del Consell de Govern de 6 de maig de 1998, i la Diputació de Barcelona, en la sessió plenària de 28 de maig de 1998, hi van emetre informe favorable. De la mateixa manera, els plens dels ajuntaments de Seva i el Brull, en les respectives sessions dels dies 7 i 10 de novembre de 1998, també van acordar aprovar l’alteració de termes. Com a darrer tràmit, l’Ajuntament del Brull va trametre l’expedient complet al Departament de Governació per a la seva resolució.

La Comissió de Delimitació Territorial, en la sessió de 22 d’abril de 1999, va emetre informe favorable sobre l’expedient, perquè va tenir en compte que hi ha consideracions d’ordre administratiu que fan aconsellable l’alteració de termes sol·licitada, que amb aquesta alteració de termes es donarà una major coherència territorial als municipis del Brull i de Seva i s’evitarà la partició innecessària d’algunes parcel·les de la urbanització Serrabardina, de Seva, i que hi ha acord favorable dels dos municipis afectats.

La Comissió Jurídica Assessora, en la sessió de 10 de juny de 1999, va emetre dictamen favorable sobre l’expedient, ja que va entendre que hi ha raons geogràfiques i administratives que aconsellen l’alteració de termes, que s’ha complert la tramitació formal de l’expedient i hi ha conformitat dels ajuntaments del Brull i de Seva, del Consell Comarcal d’Osona, de la Diputació de Barcelona i de la Comissió de Delimitació Territorial.

Per tot això, tenint en compte que hi ha consideracions d’ordre geogràfic i administratiu que fan aconsellable l’alteració...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR