DECRET 260/1999, de 28 de setembre, pel qual s'aprova l'alteració parcial dels termes municipals de Sant Pere de Riudebitlles i de Torrelavit.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

260/1999, de 28 de setembre, pel qual s’aprova l’alteració parcial dels termes municipals de Sant Pere de Riudebitlles i de Torrelavit.

El dia 17 de setembre de 1992, el Ple de l’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles va acordar iniciar un expedient d’alteració de termes que consistia en la segregació d’una part del terme municipal de Torrelavit, per a la seva agregació al municipi de Sant Pere de Riudebitlles, d’acord amb el que estableix l’article 14, en relació amb l’article 13.1.c) de la Llei 8/1987, de 15 d’abril, municipal i de règim local de Catalunya.

L’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles va sotmetre l’expedient a informació pública i a informe de les corporacions locals afectades que no l’havien promogut. L’Ajuntament de Torrelavit, en la sessió de 27 de gener de 1993, va emetre informe desfavorable sobre l’expedient. Fora de termini, la Diputació de Barcelona, en la sessió plenària de 24 de març de 1994, en va emetre informe parcialment favorable. El Consell Comarcal de l’Alt Penedès no es va pronunciar.

Finalitzada la instrucció, el Ple de l’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles, en la sessió de 20 d’abril de 1994, va acordar aprovar l’expedient i el va trametre al Departament de Governació per a la seva resolució.

La Comissió de Delimitació Territorial, en la sessió del dia 21 de maig de 1996, va emetre informe favorable sobre l’expedient. Tot i això, va considerar que la delimitació proposada per l’Ajuntament instructor afectava més territori del que geogràficament i urbanísticament era aconsellable segregar, per la qual cosa va proposar una delimitació alternativa. La proposta es va sotmetre a consideració dels ajuntaments de Sant Pere de Riudebitlles i de Torrelavit, que en varen formular al·legacions. Reunida de nou la Comissió de Delimitació Territorial, en la sessió del dia 22 d’abril de 1999 va ratificar la procedència de l’alteració de termes i va informar favorablement com a nova línia de terme la definida en l’informe sobre les al·legacions presentades elaborat pel Servei de Demarcacions Territorials.

La Comissió Jurídica Assessora, en la sessió de 15 de juliol de 1999, va emetre dictamen favorable sobre l’expedient, en entendre que no hi ha cap obstacle legal a la segregació d’una part del terme municipal de Torrelavit, per a la seva agregació al de Sant Pere de Riudebitlles.

Per tot això, tenint en compte que el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR