DECRET 36/1988, de 29 de gener, sobre la classificació de l'Escola d'Alts Estudis de la Imatge i el Disseny, de Barcelona, com a centre no oficial reconegut d'Ensenyaments Artístics.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

Per tal de resoldre la sol·licitud presentada al Departament d'Ensenyament pel representant de la Institució d'Estudis Politècnics de Barcelona, titular de l'Escola d'Alts Estudis de la Imatge i el Disseny, autoritzada per Ordre de 7 d'octubre de 1983 (DOGC de 2.11.1983), en petició de classificació acadèmica d'aquesta escola com a centre no oficial reconegut d'Ensenyaments Artístics, s'instruí el corresponent expedient, amb estricta observança de les normes de procediment aplicables.

Havent comprovat en l'esmentat expedient el compliment dels requisits necessaris per a la corresponent classificació com a centre no oficial reconegut, establerts pel Decret 1987/1964, de 18 de juny, sobre reglamentació dels centres no oficials d'Ensenyaments Artístics; d'acord amb el que disposa l'article 23 de la Llei Orgànica 8/1985, reguladora del Dret a l'Educació, a proposta del Conseller d'Ensenyament i amb l'acord previ del Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

Es classifica l'Escola d'Alts Estudis de la Imatge i el Disseny com a centre no oficial reconegut d'Ensenyaments Artístics, amb l'especialitat de Dibuix publicitari, de la secció de Decoració i Dibuix publicitari, amb l'abast i els efectes que per a aquesta mena de centres s'estableixen a les disposicions vigents.

Article 2

L'Escola d'Alts Estudis de la Imatge i el Disseny, de Barcelona, queda adscrita a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR