DECRET 261/2001, de 25 de setembre, d'ampliació dels límits del parc natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

261/2001, de 25 de setembre, d’ampliació dels límits del parc natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

La Llei 2/1982, de 3 de març, de protecció de la zona volcànica de la Garrotxa, va determinar la zona declarada paratge natural d’interès nacional mitjançant un polígon provisional. Posteriorment, la disposició final primera de la Llei 12/1985, de 13 de juny, d’espais naturals, assignà a aquest espai protegit la denominació de parc natural. La concreció dels límits del parc natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i l’àmbit territorial de les zones declarades reserva natural van ser aprovats pel Decret 71/1986, de 13 de febrer.

L’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols va sol·licitar a la Junta de Protecció de la Zona Volcànica de la Garrotxa l’inici d’estudis previs per analitzar la possibilitat de l’ampliació del parc natural en aquest municipi.

Els estudis duts a terme per valorar els diferents aspectes a tenir en compte per tal d’ampliar l’àrea del parc natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, amb la inclusió del territori del terme municipal de Sant Feliu de Pallerols que en l’actualitat no està integrat en el parc, posen de manifest la necessitat de materialitzar aquesta ampliació.

Atès que l’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols ha acordat sol·licitar la continuació del procés d’ampliació del parc;

Atès el que disposa la disposició final primera de la Llei 12/1985, de 13 de juny, d’espais naturals;

A proposta del conseller de Medi Ambient, i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

—1 S’aprova la incorporació a l’àmbit del parc natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa de la totalitat del territori del terme municipal de Sant Feliu de Pallerols que no estava integrat en el parc.

—2 S’exclouen els espais...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR