DECRET 62/1985, de 22 de febrer, pel qual s'amplien els termes de la concessió administrativa per a la construcció, conservació i l'explotació d'un túnel a la Serra del Cadí.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

Pel Decret 712/1973, de 22 de març, s'adjudicà la concessió administrativa per a la construcció, la conservació i l'explotació d'un túnel a la Serra del Cadí, amb els seus accessos des de Bagà (Barcelona), Bellver (Lleida) i Alp (Girona), que completarà la carretera C-1411, de Manresa a Bellver, a "Promociones Pirenaicas, S.A.", avui "Túnel del Cadí, C.E., S.A.".

Mitjançant el Decret 367/1981, de 18 de setembre, publicat al D.O.G.C. de 21 d'octubre de 1981, la Generalitat de Catalunya assumí el caràcter d'Administració concedent respecte a la concessió del túnel del Cadí.

L'adequada connexió del ramal secundari de la concessió amb la xarxa viària fa aconsellable, per raons d'interès públic, la construcció de la perllongació del dit ramal per enllaçar amb la N-152, la qual suposa un volum d'obra addicional al previst en el Decret de concessió, per la qual cosa és necessari restablir-ne l'equilibri econòmico-financer.

Per tant, basant-se en la clàusula 27 de l'annex al Decret de concessió i en el que estableix a l'article 24 de la Llei 8/1972, de 10 de maig, a proposta del Conseller de Política Territorial i Obres Públiques, i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer 1

S'amplia el ramal de l'accés Nord que.

actualment finalitzava a Alp, fins a la intersecció amb la CN-152, d'acord amb el projecte aprovat pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques. 2. Aquesta ampliació del volum d'obra, s'integra, als efectes establerts en aquest Decret, en la concessió atorgada a Túnel del Cadí, C.E., S.A., segons el Decret 712/1973, de 22 de març.

Article segon

- El termini de la concessió no pateix cap

alteració respecte l'establert fins aquest moment.

Article tercer

- Amb independència de qualsevol altra

garantia, aval o fiança que la Generalitat hagi atorgat o atorgui en el futur, el concessionari gaudirà de l'aval de la Generalitat de Catalunya per cobrir el finançament del volum d'obra en el qual ara s'incrementa la concessió, i els seus interessos intercalaris. El dit aval s'estableix en una quantia màxima de 700 milions de pessetes.

Article quart

- Les tarifes de peatge de la concessió del

túnel del Cadí s'incrementaran com a màxim en un 10 per 100 en el moment en què es posi en servei el tram adjudicat per aquest Decret.

Article cinquè

- La utilització...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR