DECRET 67/1995, de 7 de març, pel qual s'amplien els terminis d'adequació de les màquines recreatives i d'atzar i de les autoritzacions d'instal·lació previstos en el Reglament de màquines recreatives i d'atzar aprovat pel Decret 316/1992, de 28 de desembre, i es regulen determinats aspectes de la instal·lació de màquines recreatives.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

La publicació del Reglament de màquines recreatives i d'atzar aprovat pel Decret 316/1992, de 28 de desembre, va suposar la introducció d'una sèrie de modificacions en els requisits exigits per a l'homologació de màquines recreatives i d'atzar, així com en les condicions per a l'obtenció de les autoritzacions d'instal·lació dels establiments d'hoteleria.

En el règim transitori del Reglament es va establir l'obligació d'adaptar les màquines de tipus B que es trobessin en explotació en el moment de la seva entrada en vigor als requisits exigits per la nova norma i, en concret, la disposició transitòria 3.3 obligava a incorporar els comptadors exigits per l'article 15.1, concedint a l'efecte un termini de dos anys, que finalitzava el 31 de desembre de 1994.

Pel que fa als locals d'hoteleria, la disposició transitòria 5.1 concedeix igualment un termini de dos anys per adequar-los a les exigències del Reglament.

Els problemes que planteja el compliment d'aquestes exigències dins els terminis previstos en la norma, fent especial referència d'una banda a les importants despeses econòmiques que aquestes adequacions signifiquen i, de l'altra, a la dificultat en aconseguir determinades autoritzacions exigides pel Reglament com a prèvies per a l'obtenció de l'autorització d'instal·lació de màquines com és el cas de les llicències municipals, justifiquen suficientment l'ampliació dels terminis previstos en les dues disposicions transitòries abans esmentades, ajornant fins al 31 de desembre de 1995 el temps que les empreses i els locals tenen per fer les adequacions reglamentàriament imposades.

Per tot l'exposat, a proposta del conseller de Governació, d'acord amb el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora i amb la deliberació prèvia del Govern,

Decreto:

Article 1

El termini previst en la disposició transitòria 3.3 del Reglament de màquines recreatives i d'atzar aprovat pel Decret 316/1992, de 28 de desembre, que fa referència a la necessitat d'incorporació dels comptadors previstos en l'article 15.1 del Reglament mateix, i que finalitzava el dia 31 de desembre de 1994, s'amplia per un període improrrogable d'un any, que finalitzarà el dia 31 de desembre de 1995.

Article 2

El termini previst en la disposició transitòria 5.1 del Reglament de màquines recreatives i d'atzar, aprovat pel Decret 316/1992, de 28 de desembre, que fa referència a la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR