REIAL DECRET 1944/2004, de 27 de setembre, pel qual es modifiquen i s'amplien els mitjans patrimonials traspassats a la Generalitat de Catalunya pel Reial decret 966/1990, de 20 de juliol, en matèria de provisió de mitjans materials i econòmics per al funcionament de l'Administració de justícia.

SecciónDisposicions Generals
EmisorMinisteris del Govern de L'Estat
Rango de LeyReial Decret

REIAL DECRET 1944/2004, de 27 de setembre, pel qual es modifiquen i s'amplien els mitjans patrimonials traspassats a la Generalitat de Catalunya pel Reial decret 966/1990, de 20 de juliol, en matèria de provisió de mitjans materials i econòmics per al funcionament de l'Administració de justícia.

L'Estatut d'Autonomia de Catalunya, aprovat per la Llei orgànica 4/1979, de 18 de desembre, estableix al seu article 18.1 i 3 que, en relació amb l'Administració de justícia, exceptuada la militar, correspon a la Generalitat exercir totes les facultats que les lleis orgàniques del Poder Judicial i del Consell General del Poder Judicial reconeguin o atribueixin al Govern de l'Estat, així com coadjuvar en l'organització dels tribunals consuetudinaris i tradicionals i en la instal·lació de jutjats, subjectes al que disposa la Llei orgànica del Poder Judicial.

Pel Reial decret 966/1990, de 20 de juliol, sobre traspàs de funcions de l'Administració de l'Estat a la Generalitat de Catalunya, en matèria de provisió de mitjans materials i econòmics per al funcionament de l'Administració de justícia, va tenir lloc el traspàs de les plantes 1 i 2 de l'Edifici Xifré d'Arenys de Mar, sobre la base que aquest edifici havia estat cedit per l'Ajuntament d'aquesta localitat al Ministeri de Justícia.

Atès que l'esmentada cessió ha quedat sense efecte, en haver-se extingit i, per tant, haver revertit l'immoble a l'esmentat Ajuntament, cal, als efectes de compensar la Generalitat de Catalunya, dur a terme una modificació dels béns traspassats i l'ampliació dels béns immobles que es traspassen, en els termes que s'especifiquen en la relació adjunta número 1.

La Comissió Mixta prevista a la disposició transitòria sisena de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya, per tal de procedir a l'esmentada modificació i ampliació dels mitjans traspassats, va adoptar el corresponent Acord, a la seva sessió del Ple que va tenir lloc el dia 13 de setembre de 2004, en els termes que figuren a l'annex d'aquest Reial decret.

D'acord amb el que disposa la disposició transitòria sisena de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya, a proposta del ministre d'Administracions Públiques, i prèvia deliberació del Consell de Ministres a la seva reunió del dia 24 de setembre de 2004,

Disposo:

Article 1

S'aprova l'Acord de la Comissió Mixta prevista a la disposició transitòria sisena de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya, sobre modificació i ampliació dels mitjans materials i econòmics per al funcionament de l'Administració de justícia, que es transcriu com a annex d'aquest Reial decret.

Article 2

Per tant, queden modificats i ampliats els mitjans patrimonials traspassats a la Generalitat de Catalunya pel Reial decret 966/1990, de 20 de juliol, en els termes que resulten d'aquest Acord i de la relació annexa.

Article 3

La modificació i l'ampliació dels mitjans patrimonials traspassats, a què fa referència aquest Reial decret, serà efectiva a partir del dia assenyalat en l'Acord de la Comissió Mixta, sens perjudici que el Ministeri de Justícia produeixi, fins a l'entrada en vigor d'aquest Reial decret, si cal, els actes administratius necessaris per al manteniment dels serveis en el mateix règim i nivell de funcionament que tinguessin en el moment de l'adopció de l'Acord.

Disposició final única

Aquest Reial decret es publicarà simultàniament al Butlletí Oficial de l'Estat i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, i entrarà en vigor el dia següent al de la seva publicació.

Madrid, 27 de setembre de 2004

Juan Carlos R.

Jordi Sevilla Segura

Ministre d'Administracions Públiques

Annex

La senyora Pilar Andrés Vitoria i el senyor Jaume Vilalta i Vilella, secretaris de la Comissió Mixta de transferències prevista a la disposició transitòria sisena de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya,

Certifiquen:

Que al Ple de la Comissió Mixta de Transferències celebrat el dia 13 de setembre de 2004, es va prendre un acord pel qual es modifica i s'amplia la relació de mitjans patrimonials traspassats a la Generalitat de Catalunya pel Reial decret 966/1990 en matèria de provisió de mitjans materials i econòmics per al funcionament de l'Administració de justícia, en els termes que s'indiquen a continuació.

A) Antecedents.

Pel Reial decret 966/1990, de 20 de juliol, sobre traspàs de funcions de l'Administració de l'Estat a la Generalitat de Catalunya, en matèria de provisió de mitjans materials i econòmics per al funcionament de l'Administració de justícia, es van traspassar les plantes 1a i 2a de l'Edifici Xifré d'Arenys de Mar, sobre la base que l'edifici esmentat havia estat cedit per l'Ajuntament d'aquesta localitat al Ministeri de Justícia.

Atès que l'esmentada cessió ha quedat sense efecte, en haver-se extingit i, per tant, haver revertit l'immoble a l'Ajuntament, cal, als efectes de compensar la Generalitat de Catalunya, dur a terme una modificació dels béns traspassats i ampliació dels bens immobles que es traspassen, en els termes que s'especifiquen ala relació adjunta núm. 1.

B) Béns, drets i obligacions que es modifiquen i s'amplien.

La modificació i l'ampliació dels béns adscrits als serveis traspassats a la Generalitat de Catalunya es recullen a la relació adjunta número 1.

C) Data d'efectivitat de la modificació i l'ampliació.

La modificació i l'ampliació dels mitjans patrimonials objecte d'aquest Acord serà efectiva a partir del dia 1 d'octubre de 2004.

I perquè consti, expedim el present certificat a Madrid, el dia 13 de setembre de 2004.

Pilar Andrés Vitoria

Jaume Vilalta i Vilella

Secretaris de la Comissió Mixta

Relació núm. 1

Queda sense efecte el traspàs de l'immoble que figura a la relació número 1 del Reial decret 966/1990, de 20 de juliol, que s'especifica a continuació:

Nom i ús

Localitat i adreça

Situació jurídica

Superfície total m2

Primera Instància i Instrucció núm. 4, 5 i 6.

Arenys de Mar (Barcelona)

Cessió d'ús

1.700

Jutjat Penal núm. 24 i 25

Edifici Xifré, 1a i 2a planta

S'amplia la relació d'immobles traspassats a la Generalitat de Catalunya pel Reial decret 966/1990, de 20 de juliol, amb l'immoble que es detalla a continuació:

Nom i ús

Localitat i adreça

Situació jurídica

Solar m2

Superf. total construïda sobre solar, en m2

Edificio Santa Clara

Arenys de Mar (Barcelona)

Propietat

540,00

2.138,49

Jutjats

Passatge Santa Clara, 14

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR