DECRET 92/2007, de 17 d'abril, de nomenament de la senyora Anna Ventura i Estalella com a directora de l'Institut d'Estadística de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

92/2007, de 17 d'abril, de nomenament de la senyora Anna Ventura i Estalella com a directora de l'Institut d'Estadística de Catalunya.

Vist el que disposen l'article 71 de la Llei 3/1982, de 23 de març, del Parlament, del President i del Consell Executiu de la Generalitat de Catalunya, i l'article 5 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat, i atès el que preveu l'article 6 del Decret 34/2003, de 21 de gener, d'organització i funcionament de l'Institut d'Estadística de Catalunya;

A proposta del conseller d'Economia i Finances, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es nomena la senyora Anna Ventura i Estalella directora de l'Institut d'Estadística de Catalunya, amb les obligacions i els drets inherents al càrrec.

Barcelona, 17 d'abril de 2007

José Montilla i Aguilera

President de la Generalitat de Catalunya

Antoni Castells

Conseller d'Economia i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR