RESOLUCIÓ JUS/2139/2010, de 21 de juny, per la qual s'anuncien determinats registres de la propietat radicats al territori de Catalunya per a la seva provisió conforme al que disposa l'article 503 del Reglament hipotecari.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Justícia
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

JUS/2139/2010, de 21 de juny, per la qual s'anuncien determinats registres de la propietat radicats al territori de Catalunya per a la seva provisió conforme al que disposa l'article 503 del Reglament hipotecari.

De conformitat amb el que disposen els articles 284.3 de la Llei hipotecària i 503 del Reglament hipotecari i, supletòriament, l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic i procediment administratiu comú, s'anuncien per a la seva provisió per concurs entre membres del cos d'aspirants a registradors de la propietat, mercantils i de béns mobles constituït per l'Ordre JUS/1150/2010, de 26 d'abril (BOE de 6.5.2010), les vacants existents.

Com a conseqüència de les modificacions legislatives introduïdes per l'Estatut d'autonomia de Catalunya (article 147.1.a)), aquesta Comunitat autònoma ha assumit competències executives en matèria de registres públics de la propietat, mercantils i de béns mobles radicats en l'àmbit territorial esmentat. Atesa l'assumpció d'aquestes competències, és necessari que s'adoptin mesures específiques de coordinació entre les administracions públiques competents en relació amb l'anunci de vacants per als registradors del cos d'aspirants i l'anàlisi conjunta entre la Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques del Departament de Justícia i la Direcció General dels Registres i del Notariat del Ministeri de Justícia de les sol·licituds presentades, a fi que, ulteriorment, cada administració resolgui respecte de les vacants a què es refereix el seu àmbit territorial.

Així mateix, es declara que la senyora María Soriano Bayot, aspirant per la quota de reserva de persones amb discapacitat, ha renunciat a la seva sol·licitud d'alteració de l'ordre de prelació per a l'elecció de les places que es determina en aquesta convocatòria, establert a l'article 9.1 del Reial decret 863/2006, de 14 de juliol (BOE de 4.8.2006), pel qual es regula l'accés de les persones amb discapacitat a les oposicions al títol de notari i al cos d'aspirants a registradors de la propietat, mercantils i de béns mobles, així com la provisió de places a favor seu.

En compliment de les funcions atribuïdes a la Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques del Departament de Justícia mitjançant el Decret 417/2006, de 14 de novembre (DOGC núm. 4762, de 16.11.2006),

Resolc:

—1 Registres vacants

Es troben vacants a la Comunitat autònoma de Catalunya els registres de la propietat que s'enumeren a l'annex 1...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR