ORDRE de 21 de desembre de 2001, per la qual es modifica l'Ordre de 13 d'abril de 1999, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts al sector apícola en concepte de subvenció per pol·linització.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

de 21 de desembre de 2001, per la qual es modifica l'Ordre de 13 d'abril de 1999, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts al sector apícola en concepte de subvenció per pol·linització.

L'Ordre de 13 d'abril de 1999 aprova les bases reguladores dels ajuts al sector apícola en concepte de subvenció per pol·linització i convoca els ajuts corresponents a l'any 1999 (DOGC núm. 2875, de 26.4.1999).

Valorada la conveniència de modificar les bases esmentades perquè els terminis que s'hi estableixen no hagin de ser adaptats en cada convocatòria i per tal de completar l'apartat referent a la tramitació dels ajuts;

En ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Es modifica la data a la qual fan referència els apartats 2.2 i 5.1 de l'annex de l'Ordre de 13 d'abril de 1999, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts al sector apícola en concepte de subvenció per pol·linització i es convoquen els corresponents a l'any 1999, en el sentit que la inscripció al Registre d'explotacions apícoles serà amb anterioritat al dia 1 de gener de l'any al qual faci referència la convocatòria.

Article 2

Es modifica l'apartat 8.1 de les bases reguladores de l'Ordre esmentada de 13 d'abril de 1999, el qual queda redactat de la manera següent:

'8.1 La concessió de la subvenció es farà mitjançant una resolució del director general de Desenvolupament Rural, la qual s'ha d'emetre i notificar, per escrit, al sol·licitant en el termini màxim de sis mesos comptat a partir de la data de presentació de la sol·licitud. En cas de manca de resolució expressa en el termini establert, la sol·licitud es considera estimada sempre...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR