DECRET 65/2003, de 4 de març, pel qual s'aprova l'adscripció de l'Escola Universitària de Turisme de Terrassa a la Universitat de Girona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Universitats, Recerca i Societat de la Informació
Rango de LeyDecret

DECRET 65/2003, de 4 de març, pel qual s'aprova l'adscripció de l'Escola Universitària de Turisme de Terrassa a la Universitat de Girona.

La incorporació dels estudis de turisme a la universitat s'ha produït amb la publicació del Reial decret 259/1996, de 16 de febrer, modificat pel Reial decret 1795/1999, de 26 de novembre, el qual disposa que els estudis superiors de turisme es desenvoluparan a la universitat i en els centres que obtinguin el seu reconeixement com a escoles universitàries adscrites a una universitat. L'esmentat Reial decret disposa també que els actuals centres d'ensenyament especialitzats en turisme poden sol-licitar el seu reconeixement com a escoles universitàries adscrites a la universitat corresponent.

Per Resolució del conseller d'Ensenyament de 7 de març de 1996 (DOGC núm. 2187, de 27.3.1996), es va autoritzar l'obertura i el funcionament de l'Escola de Turisme Fiac com a centre no oficial d'ensenyaments turístics legalment reconegut.

Per Decret 243/2001, de 25 de setembre (DOGC núm. 3483, d'1.10.2001), d'acord amb la disposició addicional única de l'esmentat Reial decret 1795/1999, de 26 de novembre, es va ampliar el termini per a l'adscripció dels centres d'ensenyaments especialitzats en turisme a les universitats públiques catalanes.

Fent ús de la facultat prevista en la normativa esmentada, la Fundació d'Estudis Internacionals Fiac, com a titular de l'Escola de Turisme de Terrassa, ha firmat un conveni de col-laboració acadèmica amb la Universitat de Girona, amb la finalitat de reconvertir l'Escola en Escola Universitària adscrita a la Universitat de Girona amb el nom d'Escola Universitària de Turisme de Terrassa, per impartir els estudis conduents a l'obtenció del títol de diplomat o diplomada en turisme, segons les directius fixades en el Reial decret 604/1996, de 15 d'abril, el qual estableix el títol oficial de diplomat o diplomada en turisme, així com les directrius generals bàsiques dels plans d'estudi conduents a la seva obtenció.

Tenint en compte aquest marc legal, la Universitat de Girona ha demanat al Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació l'aprovació de l'adscripció de l'Escola Universitària de Turisme de Terrassa, a la Universitat de Girona, per impartir els estudis conduents a l'obtenció del títol de diplomat o diplomada en turisme.

De conformitat amb aquesta sol-licitud, d'acord amb el que estableixen la Llei orgànica...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR