DECRET 50/1982, de 4 de febrer, pel qual s'aprova la constitució de l'entitat local menor de la Canonja, que pertany al municipi de Tarragona.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

La major part de caps de família del barri de la Canonja sol·licitaren de l'Ajuntament de Tarragona, en data 29 d'octubre de 1979, la seva constitució en entitat local menor, basant-se en el fet que el barri de la Canonja havia format part del municipi independent del mateix nom, desaparegut amb motiu d'haver-se agregat al de Tarragona pel Decret 2732/1964, de 27 de juliol, i que, tot i que l'antic municipi comprenia també el barri de Bonavista, la Canonja constitueix un nucli de població amb característiques peculiars que el diferencien clarament de la resta del que fou l'antic terme municipal.

El capellà econòm de la Parròquia de Sant Sebastià Màrtir, el Director de l'únic col·legi nacional del nucli, la Cambra Àgraria i Cooperativa Agrícola i Caixa Rural, l'Autoritat judicial i la Comandància de la Guàrdia Civil han informat favorablement a la sol·licitud; durant el període d'informació pública va ser formulada una reclamació per part de l'Associació de Veïns del barri de Bonavista que limita el seu interès a l'anul·lació de qualsevol decisió que s'adopti en l'expedient sense que Bonavista en sigui part activa i interessada, reclamació que fou desestimada per l'Ajuntament de Tarragona, amb data 12 de febrer de 1981.

S'han complert substancialment els requisits formals que exigeix la legislació vigent en la matèria i s'ha acreditat la concurrència de les circumstàncies i exigències dels articles 23 de la Llei de Règim Local i 42 del seu Reglament de Població i Demarcació Territorial; i el parer de les entitats i els òrgans que han...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR