ORDRE PTO/81/2007, de 28 de març, per la qual s'aprova el Pla director de l'aeròdrom de Calaf-Sallavinera.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

PTO/81/2007, de 28 de marÁ, per la qual s'aprova el Pla director de l'aerÚdrom de Calaf-Sallavinera.

La Llei 19/2000, de 29 de desembre, d'aeroports de Catalunya, Ès el primer pas per establir un ordenament jurÌdic propi, que doni resposta a una cada cop mÈs intensa demanda de regulaciÛ i potenciaciÛ de l'aviaciÛ comercial, privada i esportiva des de i per Catalunya. Aquesta llei crea la figura del Pla d'aeroports de Catalunya com a instrument d'ordenaciÛ territorial. En aquest sentit, a travÈs del Pla d'aeroports de Catalunya, el Govern determina les grans lÌnies de planificaciÛ, ordenaciÛ, promociÛ i desenvolupament del sector aeroportuari.

El Pla d'aeroports, aprovat per Acord de Govern de 26 d'agost de 2003, cataloga l'aerÚdrom de Calaf-Sallavinera com a instal∑laciÛ aeroportu‡ria de Nivell IV.

Vista la rellev‡ncia que ha de tenir aquest aerÚdrom per al desenvolupament de l'activitat d'emergËncies i protecciÛ civil aixÌ com esportiva de Catalunya, s'ha dut a terme una acurada planificaciÛ del projecte per tal de donar una resposta adequada tant als requeriments i les necessitats de les persones usu‡ries -procedents de vols privats i esportius-. Per aquest motiu es fa necessari aprovar el Pla director de l'aeroport de Calaf-Sallavinera, que defineix, d'acord amb el que estableix l'article 10 de la Llei 19/2000, de 29 de desembre, d'aeroports de Catalunya, les gran directrius d'ordenaciÛ i desenvolupament de l'aerÚdrom.

AixÌ mateix, aquest Pla director, d'acord amb l'article 12 de la Llei 19/2000, de 29 de desembre, d'aeroports de Catalunya, defineix una zona de servei que inclou les superfÌcies necess‡ries per dur a terme les activitats aeroportu‡ries i les tasques que en resultin complement‡ries, i tambÈ els espais de reserva que garanteixin la possibilitat de desenvolupament i creixement del conjunt.

El Pla director de l'aeroport de Calaf-Sallavinera delimita la seva zona de servei que constitueix en la totalitat del seu ‡mbit una unitat funcional i territorial de naturalesa estrictament aeroportu‡ria, i inclou els espais que garanteixen el desenvolupament de l'aeroport d'acord amb criteris de planificaciÛ i previsions de tr‡nsit per a un horitzÛ de llarg termini. AixÌ mateix, tÈ en compte els espais per a les activitats i els serveis que han de garantir una oferta que potenciÔ l'aerÚdrom per a l'aviaciÛ esportiva, amb les superfÌcies necess‡ries per a les activitats d'emergËncia i serveis d'extinciÛ d'incendis i, per ˙ltim, fa possible la m‡xima reducciÛ de l'impacte mediambiental sobre el seu entorn, i el fa compatible amb el desenvolupament urbanÌstic de l'entorn.

Els requeriments establerts pel Pla director...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR