DECRET 52/1996, de 6 de febrer, pel qual s'aprova la modificació parcial dels Estatuts del Consorci de Promoció Comercial de Catalunya (COPCA), aprovats pel Decret 236/1987, de 13 de juliol.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

En la sessió del dia 20 de desembre de 1995, el Consell General del Consorci de Promoció Comercial de Catalunya (COPCA) ha acordat la incorporació, com a membres permanents de l'esmentat Consorci, de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC) i de l'Associació Espanyola d'Exportadors d'Electrònica i Informàtica (SECARTYS), com a representants, ambdues, de les associacions empresarials i d'exportadors més representatives.

L'aprovació d'aquesta incorporació està subjecta a la corresponent reforma dels Estatuts del Consorci, així com del seu Reglament de règim interior.

A proposta del conseller d'Indústria i Energia i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

S'aprova la modificació dels articles 4, 7.d) i 15.d) dels Estatuts del Consorci de Promoció Comercial de Catalunya (COPCA), aprovats pel Decret 236/1987, de 13 de juliol, els quals queden redactats en els termes següents: "Article 4 "4.1 Seran membres fundacionals del COPCA: "

  1. Les cambres oficials de Comerç, Indústria i Navegació de Catalunya, representades pel seu Consell; el Foment de Treball Nacional i la Fira Oficial i Internacional de Mostres de Barcelona (FOIM). "

  2. L'Associació Multisectorial d'Exportadors de Catalunya (AMEC), el Centre d'Estudis i Assessorament Metal·lúrgic (CEAM) i la Federació d'Importadors i Exportadors (FIE). "4.2 Seran membres permanents del COPCA: "

  3. Dos representants de les associacions empresarials i d'exportadors més representatives, que no siguin fundacionals: Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC) i Associació Espanyola d'Exportadors d'Electrònica i Informàtica (SECARTYS)". "Article 7.d "Set representants designats per la resta...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR