RESOLUCIÓ ENS/14/2003, de 13 de gener, per la qual es declara aprovada la llista provisional d'aspirants admesos i exclosos del concurs oposició per a l'accés al cos d'inspectors d'educació.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorInstitut Català de Seguretat Viària
Rango de LeyResolució

RESOLUCI”

ENS/14/2003, de 13 de gener, per la qual es declara aprovada la llista provisional d'aspirants admesos i exclosos del concurs oposiciÛ per a l'accÈs al cos d'inspectors d'educaciÛ.

Un cop exhaurit el termini de presentaciÛ de sol∑licituds, i per tal de complir el que estableixen les bases 4.1 i 4.2 de la ResoluciÛ ENS/3395/2002, de 19 de novembre (DOGC n˙m. 3770, de 27.11.2002), que obre convocatÚria de concurs oposiciÛ per a l'accÈs al cos d'inspectors d'educaciÛ,

Resolc:

-1††Declarar aprovada la llista provisional alfabËtica, per cos i especialitat, d'aspirants admesos i exclosos en el concurs oposiciÛ per a l'accÈs al cos d'inspectors d'educaciÛ convocat per la ResoluciÛ ENS/3395/2002, de 19 de novembre, que figura exposada al p˙blic a la seu central del Departament d'Ensenyament i en cadascuna de les seves delegacions territorials, les adreces de les quals consten a l'annex d'aquesta ResoluciÛ. AixÌ mateix, es pot consultar a travÈs de la p‡gina d'Internet del Departament d'Ensenyament: http://www.gencat.net/ense.

-2††En aquesta llista, desglossada per cos i especialitat, consten el nom, els cognoms, el n˙mero de NIF dels aspirants o del document acreditatiu de la nacionalitat en el cas de no tenir l'espanyola, el procediment selectiu pel qual participen i, si escau, els aspirants que no tenen la nacionalitat espanyola que estan exempts de la realitzaciÛ de la prova de llengua castellana, d'acord amb el que preveu la base 7.2 de la ResoluciÛ de convocatÚria, aixÌ com els aspirants que reuneixen els requisits suficients de coneixement de la llengua catalana, a l'efecte de l'exempciÛ que preveu la base 7.3 de la mateixa ResoluciÛ. Hi consta tambÈ el motiu d'exclusiÛ dels aspirants provisionalment exclosos.

-3††Amb la publicaciÛ d'aquesta ResoluciÛ es dÛna per notificats els interessats als efectes del que disposa l'article 71.1 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de rËgim jurÌdic de les administracions p˙bliques i del procediment administratiu com˙. Per tant, els interessats podran formular, en el termini de deu dies h‡bils a partir de l'endem‡ de la seva publicaciÛ al DOGC i davant la DirecciÛ General de Recursos Humans, les reclamacions que considerin oportunes, de conformitat amb el que estableix la base 4.2 de la ResoluciÛ de convocatÚria.

-4††De conformitat amb el que estableixen l'article 23 del Reial decret 364/1995, de 10 de marÁ (BOE de 10.4.1995), i la base 9 de la ResoluciÛ de convocatÚria del procediment selectiu...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR