ORDRE de 26 de maig de 1993, per la qual s'aproven les bases per a la concessió d'ajuts per dur a terme produccions videogràfiques en llengua catalana.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyOrdre

Amb la concessió d'ajuts per a la realització de projectes videogràfics en llengua catalana, la Direcció General de Promoció Cultural vol contribuir a promoure el vídeo de creació i incrementar el seu patrimoni videogràfic.

En conseqüència,

Ordeno:

Article únic

S'aproven les bases per a la concessió d'ajuts per dur a terme produccions videogràfiques en llengua catalana, que es publiquen a l'annex d'aquesta Ordre.

Disposició addicional Per a l'any 1993, el termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el dia 30 de juliol.

Barcelona, 26 de maig de 1993

Joan Guitart i Agell Conseller de Cultura

Annex

Bases

- 1 Aquests ajuts es regeixen per les bases generals aprovades per l'Ordre de 19 de desembre de 1991 (DOGC núm. 1534, de 17.12.1991) modificada per l'Ordre de 7 d'abril de 1992 (DOGC núm. 1586, de 24.4.1992); per l'Ordre de 24 de febrer de 1993 (DOGC núm. 1723, de 19.3.1993) i per les bases específiques següents:

- 2 Poden optar a aquests ajuts totes les persones físiques interessades a realitzar produccions videogràfiques en llengua catalana. Els gèneres i els temes seran lliures; queden excloses de la present convocatòria les obres realitzades per encàrrec de tercers, així com els vídeos didàctics i publicitaris. La quantia de cada ajut podrà arribar, segons l'interès i la valoració de la proposta, fins a un milió de pessetes.

- 3 Les sol·licituds s'hauran d'adreçar al director general de Promoció Cultural (Àrea de Cinematografia i Vídeo) i hauran d'anar acompanyades, a més de la documentació prevista a les bases generals, de la documentació següent:

  1. Memòria del projecte en la qual haurà de constar: Guió tècnic. Guió literari. Pla de producció (enregistrament i postproducció). Text complet dels diàlegs, comentaris i crèdits en català. Proposta de l'equip tècnic i artístic que realitzarà el vídeo i que constarà, com a mínim, de les persones i funcions següents: un productor, un realitzador i un operador de càmera. S'adjuntarà un breu currículum de tots ells. Un pressupost segons el guió tècnic, on es detallaran tots els conceptes (inclosa l'assistència tècnica que aporti el Departament de Cultura).

  2. Declaració en la qual es faci constar que el projecte és original o bé opció de compra o autorització del propietari dels drets, en cas que el projecte es basi en una obra literària o en qualsevol altre mitjà que requereixi l'obtenció dels drets. Cada candidat podrà presentar únicament un projecte.

    - 4 El termini de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR