DECRET 180/1995, de 30 de maig, de modificació parcial del Decret 12/1989, de 24 de gener, pel qual s'aproven els Estatuts de l'entitat Centre d'Alt Rendiment Esportiu.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

Mitjançant el Decret 12/1989, de 24 de gener, es van aprovar els Estatuts del Centre d'Alt Rendiment Esportiu, els quals preveuen a l'article 6 la composició del Consell d'Administració d'aquesta entitat. En l'actualitat es considera necessari ampliar aquesta composició.

De conformitat amb això i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es dóna nova redacció a l'article 6, apartat 1, del Decret 12/1989, de 24 de gener, pel qual s'aproven els Estatuts de l'entitat Centre d'Alt Rendiment Esportiu, que queda modificat en els termes següents: "Article 6 "6.1 El Consell d'Administració, òrgan superior de l'entitat, té al seu càrrec, amb plena responsabilitat davant el Govern de la Generalitat, l'administració, la gestió i la direcció del CAR, i està format per un màxim de vuit membres, dels quals un en serà el president, un altre el vice-president, i un altre el secretari. "El director del CAR assistirà a les reunions del Consell d'Administració amb veu, però sense vot."

Disposició final Aquest Decret entrarà en vigor el mateix dia de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR