ORDRE ECO/187/2011, de 25 de juliol, per la qual s'aproven els models d'autoliquidació 040, 043, 044, 045 i 046 de la taxa fiscal sobre el joc.

Fecha de Entrada en Vigor 1 de Septiembre de 2011
SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ECO/187/2011, de 25 de juliol, per la qual s'aproven els models d'autoliquidació 040, 043, 044, 045 i 046 de la taxa fiscal sobre el joc.

En el marc del sistema actual de finançament, la Generalitat té assumides competències en l'àmbit de la gestió i liquidació dels tributs cedits, entre les quals cal incloure la relativa a l'aprovació dels models d'autoliquidació de la tributació sobre el joc, la regulació dels quals data dels anys 2001 i 2006.

D'ençà d'aquella data i durant els darrers anys, la Generalitat ha encetat un procés de modernització i adaptació a les noves tecnologies, en ordre a obtenir un grau d'eficiència més gran en la gestió dels tributs propis i cedits. En aquest sentit, i per tal de facilitar a les persones contribuents el compliment de les seves obligacions tributàries, s'ha portat a terme una tasca de renovació i simplificació de les obligacions formals derivades de la subjecció a tributació dels conceptes abans esmentats.

Aquesta Ordre, doncs, ve a donar la necessària cobertura jurídica als models d'impresos que s'han d'utilitzar per autoliquidar la taxa fiscal sobre el joc. Així mateix, la possibilitat de realitzar l'ingrés del deute tributari derivat d'aquest concepte en les entitats col·laboradores habilitades a aquest efecte obliga a modificar el model d'autoliquidació per incorporar aquesta opció en el peu d'ingrés, facilitant novament el compliment de les obligacions tributàries a tots aquelles persones contribuents que realitzin alguna de les operacions subjectes a la tributació sobre el joc.

Per tot això,

Ordeno:

Article 1

Aprovació dels models d'autoliquidació 040, 043, 044, 045 i 046

  1. S'aproven els models d'impresos d'autoliquidació número 040, 043, 044, 045 i 046, els quals figuren en l'annex d'aquesta Ordre.

  2. El model 040 s'utilitza per realitzar l'autoliquidació de les rifes, tómboles i combinacions aleatòries subjectes a la taxa fiscal sobre el joc, i consta d'un full amb dos exemplars, un per a l'entitat col·laboradora o l'Administració i un per a la persona interessada.

  3. El model 043 s'utilitza per realitzar l'autoliquidació del joc de la plena o bingo subjecte a la taxa fiscal sobre el joc, i consta d'un full amb dos exemplars, un per a l'entitat col·laboradora o l'Administració i un per a la persona interessada.

  4. El model 044 s'utilitza per realitzar l'autoliquidació dels casinos de joc subjectes...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR