ORDRE AAR/338/2007, de 25 de setembre, per la qual s'aproven els preus públics per la prestació de serveis de l'Institut Català de la Vinya i el Vi.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

AAR/338/2007, de 25 de setembre, per la qual s'aproven els preus públics per la prestació de serveis de l'Institut Català de la Vinya i el Vi.

Mitjançant l'Ordre de 31 de desembre de 1998, es van aprovar els preus públics per la prestació de serveis de l'Institut Català de la Vinya i el Vi.

Mitjançant el Decret 522/2006, de 5 de desembre, es va adscriure a l'Institut Català de la Vinya i el Vi, l'Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rosell i Domènech ubicada al barri d'Espiells, al terme municipal de Sant Sadurní d'Anoia, amb les funcions, els serveis, el personal, els béns i els drets corresponents, segons el conveni de traspàs de la Diputació de Barcelona a la Generalitat de Catalunya, signat en data 1 de setembre de 2006.

D'altra banda, d'acord amb el que estableix l'article 30, apartats e) i g), de la Llei 15/2002, de 27 de juny, d'ordenació vitivinícola, l'Institut Català de la Vinya i el Vi té com a funció aplicar polítiques de foment de la qualitat i impulsar la promoció dels vins de qualitat emparats per una denominació d'origen o una indicació geogràfica, tant en el mercat interior com els mercats internacionals. Una manifestació de l'exercici d'aquesta competència és l'organització de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya, esdeveniment en el qual hi participen empreses elaboradores de vi o cava i d'altres institucions relacionades amb aquest sector.

Valorada la necessitat de creació de preus públics per la prestació de serveis i la realització d'activitats de l'Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rosell i Domènech i la determinació del seu import, així com els preus públics per a la celebració de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya.

L'article 23 de la Llei 15/1997, de 24 de desembre, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, estableix que la creació, la modificació i la derogació dels preus públics, llevat dels referits a l'ensenyament universitari, s'han d'efectuar mitjançant una ordre del/de la conseller/a competent per raó de la matèria.

D'acord amb el Departament d'Economia i Finances i en ús de les facultats que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article únic

S'aproven els preus públics per la prestació de serveis i realització d'activitats de l'Escola Viticultura i Enologia Mercè Rosell i Domènech, adscrita a l'Institut Català de la Vinya i el Vi, i els preus públics per a la celebració de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que figuren a l'annex d'aquesta Ordre.

Disposició...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR