ORDRE AAM/133/2013, de 10 de juny, per la qual s'aproven els preus públics per a la prestació de serveis en els espais naturals de protecció especial.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA, ALIMENTACIÓ I MEDI NATURAL
Rango de LeyOrdre

L’article 1.3-2 del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, estableix que la creació, la modificació i la derogació dels preus públics, llevat dels referits a l’ensenyament universitari, que s’ha de fer per decret, s’han d’efectuar mitjançant una ordre del conseller o consellera competent per raó de la matèria.

Valorada la necessitat d’adequar la llista de preus públics per a la prestació de serveis i la realització d’activitats en els espais naturals de protecció especial gestionats pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural;

A proposta de la Direcció General de Medi Natural i Biodiversitat, d’acord amb els informes favorables de la Intervenció Delegada i del Departament d’Economia i Coneixement i en ús de les atribucions que m’han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Creació

Aprovar els preus públics per a la prestació de serveis i la realització d’activitats en els espais naturals de protecció especial gestionats pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, que figuren a l’annex d’aquesta Ordre.

Article 2

Subjectes obligats al pagament

Són subjectes obligats al pagament dels preus que estableix l’annex d’aquesta Ordre les persones físiques o jurídiques que són beneficiades personalment o en els seus béns pel servei prestat o l'activitat realitzada.

Poden quedar excloses de l’aplicació d’aquesta Ordre les entitats locals i les entitats privades sense ànim de lucre vinculades a la gestió i conservació dels espais naturals protegits.

Article 3

Exigibilitat

Els preus públics creats per aquesta Ordre són exigibles en el moment de la prestació del servei o la realització de l’activitat.

Article 4

Tipus impositiu

A aquests preus se’ls aplicarà el tipus impositiu de l’impost sobre el valor afegit que correspongui d’acord amb la normativa vigent, en el moment de la prestació del servei o la realització de l’activitat.

Disposició derogatòria

Es deroga l’Ordre AMM/206/2012, per la qual s’aproven els preus públics per a la prestació de serveis en els espais naturals de protecció especial.

Disposició final

Aquests preus entren en vigor l’endemà de la publicació al DOGC.

Barcelona, 10 de juny de 2013

Josep Maria Pelegrí i Aixut

Conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Rural

Annex

  1. Preus públics dels espais naturals de protecció especial (IVA exclòs)

    –1 Preu públic del servei de visites guiades

    1.1 Grups inferiors o iguals a 20 persones (mínim 5 persones):

    1. Menors de 12 anys i majors de 65 anys: 7,44 euros per persona i dia i 4,13 euros per persona i mig dia.

    2. Adults: 11,57 euros per persona i dia i 4,96 euros per persona i mig dia.

      1.2 Grups superiors a 20...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR