RESOLUCIÓ de 28 de juny de 1999, per la qual s'autoritza el cessament d'activitats del centre docent privat Colegio Academia Arbiol, de Barcelona, i es declara extingit el concert educatiu que tenia subscrit.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

de 28 de juny de 1999, per la qual s’autoritza el cessament d’activitats del centre docent privat Colegio Academia Arbiol, de Barcelona, i es declara extingit el concert educatiu que tenia subscrit.

Per tal de resoldre la sol·licitud de cessament d’activitats presentada pel centre docent privat Colegio Academia Arbiol, de Barcelona, es va instruir l’expedient corresponent.

Un cop estudiades les circumstàncies que concorren en aquest centre, ateses les dades de la zona escolar a què pertany i la disminució irreversible de llocs escolars com a conseqüència de la situació demogràfica; una vegada garantida l’escolarització dels alumnes i escoltades les entitats socials representatives dins el sector; d’acord amb el que preveuen la Llei orgànica 8/1985, de 3 de juliol, reguladora del dret a l’educació, i el Decret 55/1994, de 8 de març, sobre el règim d’autorització dels centres docents privats, el Decret 56/1993, de 23 de febrer, sobre concerts educatius, i la resta de normativa aplicable;

A proposta de la Direcció General de Centres Docents,

Resolc:

—1 Autoritzar el cessament d’activitats del centre docent privat Colegio Academia Arbiol, de Barcelona, en els nivells educatius que es determinen a l’annex d’aquesta Resolució; per tant, es revoca l’autorització de funcionament del nivell corresponent.

—2 De conformitat amb el que disposa l’article anterior, es declara extingit el concert educatiu subscrit amb el titular del centre docent privat Colegio Academia Arbiol, de Barcelona.

—3 Aquesta Resolució tindrà efectes a partir de l’inici del curs escolar 1999-2000.

—4 La delegació territorial corresponent del Departament d’Ensenyament tramitarà la liquidació del concert educatiu d’acord amb el que preveu el Decret 56/1993, de 23 de febrer.

—5 Aquesta resolució s’inscriurà al Registre de centres docents.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar de l’endemà de la seva publicació al DOGC, de conformitat amb el que preveu l’...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR