DECRET 316/2004, de 22 de juny, de modificació de l'article 7 del Decret 287/2003, de 4 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament parcial de la Llei 2/2002, de 14 de març, d'urbanisme.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

DECRET

316/2004, de 22 de juny, de modificació de l'article 7 del Decret 287/2003, de 4 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament parcial de la Llei 2/2002, de 14 de març, d'urbanisme.

Preàmbul

El Decret 287/2003, de 4 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament parcial de la Llei 2/2002, de 14 de març, d'urbanisme, en el primer paràgraf de l'article 7 estableix que la documentació que s'ha de lliurar als òrgans de la Generalitat de Catalunya per a l'aprovació definitiva de figures deplanejament general i derivat ha d'incorporar el text de les normes urbanístiques i els plànols d'ordenació en suport informàtic i en format de tractament de textos.

L'exigència d'acompanyar el text de les normes urbanístiques en suport informàtic té per objecte facilitar la seva publicació al DOGC conjuntament amb l'acord d'aprovació definitiva de l'instrument de planejament de què es tracti, tal com exigeix l'article 100 de la Llei 2/2002, de 14 de març, d'urbanisme, per a l'entrada en vigord'aquests instruments.

El volum i entitat de les normes urbanístiques trameses als òrgans urbanístics de l'Administració de la Generalitat fa aconsellable que la seva publicació es porti a terme mitjançant un sistema que permeti agilitar el procés i evitar el retard en l'entrada en vigor dels plans, amb els consegüents efectes que això comporta.

Per això aquesta modificació, a més d'altres especificacions, determina la presentació del text de les normes urbanístiques en un suport informàtic independent que compleixi els requeriments tècnics que el Departament de Política Territorial i Obres Públiques, prèvia consulta de les entitats associatives dels ens locals, estableixi amb la finalitat indicada.

Així, aquesta disposició ha de contribuir a complir l'objectiu de la Llei d'urbanisme d'imprimir celeritat i eficàcia als procediments urbanístics.

Per tot això, d'acord amb el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora, a proposta del conseller de Política Territorial i Obres Públiques,

Decreto:

Article únic

Es modifica l'article 7 del Decret 287/2003, de 4 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament parcial de la Llei 2/2002, de 14 de març, d'urbanisme, que resta redactat de la manera següent:

"1. La documentació que s'ha delliurar als òrgans de la Generalitat de Catalunya per a l'aprovació definitiva de les figures de planejament general o derivat, o dels seus textos refosos, ha d'incorporar, a més de l'expedient complet en format paper, el text de les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR