DECRET 54/1987, de 20 de febrer, pel qual es crea la Comissió d'Assessorament per a l'ensenyament de l'especialitat de Cultius Marins Artificials, de la branca Pesquera i Marítima.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

El Departament d'Ensenyament, mitjançant l'Ordre de 31 d'agost de 1982, autoritzà la Secció de Sant Carles de la Ràpita per impartir ensenyaments de l'especialitat de Cultius Marins Artificials.

La complexitat que suposa la implantació d'aquests estudis de Formació Professional, tant a nivell de contingut bàsic i metodologia com a nivell tecnològic i pràctic, fa convenient i necessària la participació de diversos organismes amb l'experiència adequada en aquest camp, per tal de facilitar la consolidació de l'esmentada especialitat a Catalunya.

Amb aquesta finalitat, escau procedir a la creació d'una Comissió Assessora que doni el suport necessari per a la implantació i el funcionament dels estudis professionals de la Branca pesquera i marítima en l'especialitat de Cultius Marins.

En virtut d'això, i a proposta del Conseller d'Ensenyament, amb l'acord del Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

Es crea la Comissió d'Assessorament per a l'ensenyament de l'especialitat de Cultius Marins Artificials, de la branca Pesquera i Marítima.

Article 2

Serà funció d'aquesta Comissió la d'assessorar tècnicament el Departament d'Ensenyament en la creació i la implantació d'aquesta nova activitat en la Formació Professional, a fi de donar resposta a les actuals necessitats del sector.

Article 3

Formaran part d'aquesta Comissió d'Assessorament: 3.1 El President, que serà designat pel Conseller d'Ensenyament entre el Directors Generals d'aquest Departament. 3.2 El Director General de Pesca, del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca. 3.3 El Cap dels Serveis Territorials d'Ensenyament de Tarragona. 3.4 Un tècnic del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca. 3.5 Un representant del Departament d'Indústria i Energia. 3.6 Un representant de l'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita. 3.7 Un representant de la Universitat de Barcelona. 3.8 Dos representants del sector industrial dels cultius marins designats per la Confraria de Pescadors i per les Agrupacions de Productors Marítims de la zona. 3.9 El director del centre de Formació Professional de Sant Carles de la Ràpita. 3.10. L'Inspector del Departament d'Ensenyament encarregat de la zona d'ubicació del centre públic de Formació Professional de Sant Carles de la Ràpita, que actuarà com a Secretari de la Comissió.

Article 4

Correspon al President de la Comissió la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR