DECRET 347/1981, d'1 de juny, que assigna a diversos Departaments de la Generalitat funcions i serveis del Ministerio de Cultura que han estat transferits a la Generalitat de Catalunya pel Reial Decret 1010/1981, de 27 de febrer.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

Atès que el Reial Decret 1010/1981, de 27 de febrer, ha traspassat funcions i serveis del Ministerio de Cultura a la Generalitat de Catalunya;

Atès que a les llistes 1, 2 i 3 respectivament de l'esmentat Reial Decret es detallen els béns immobles, personal i crèdits de l'Estat adscrits a les funcions i serveis transferits a la Generalitat de Catalunya;

Atès el que estableix l'article 7 del Reglament de Règim Interior de la Generalitat de Catalunya,

Decreto:

Article primer

- Assignar als Departaments de la

Presidència de la Generalitat, Adjunt a la Presidència d'Ensenyament, de Cultura i Mitjans de Comunicació i de Sanitat i Seguretat Social les funcions i serveis que els corresponen d'acord amb les atribucions que els són pròpies i que han estat transferits a la Generalitat de Catalunya en virtut del Reial Decret 1010/1981, de 27 de febrer.

Article segon

- Cada Departament exercirà respecte als

serveis i funcions transferits les facultats que li corresponen segons els articles 13 i 15 del Reglament de Règim Interior de la Generalitat de Caalunya, de 18 de març de 1978.

Article tercer

- El Patrimoni transferit per l'esmentat

Decret queda integrat al Patrimoni de la Generalitat sota el control i dependència del Departament d'Economia i Finances.

Article quart

- Assignar l'ús dels immobles, personal i

crèdits que han estat transferits a la Generalitat de Catalunya mitjançant el Reial Decret 1010/1981, de 27 de febrer, als diversos Departaments segons les llistes 1, 2 i 3 respectivament, que es publiquen annexes.

Article cinquè

- El Conseller de Cultura i Mitjans de

Comunicació, o persona en qui delegui, subscriurà l'acta de presa de possessió dels serveis transferits.

Disposició final

Aquest Decret entrarà en vigor el mateix dia de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 1 de juny de 1981

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Annex

Immobles De la llista número 1 del Reial Decret 1010/1981, de 27 de febrer, publicada al DOGC núm. 132, de 5-VI-1981, on figuren inventariats els béns immobles que es traspassen, s'assigna als diversos Departaments l'ús dels següents béns immobles:

Presidència

Direcció General de la Joventut

Barcelona -Centro Social. Carret. de Teià, s/n (el Masnou). -Centro Socio-Cultural. c. de Anselmo Clavé, 69 (Calella).

Girona -Delegación Provincial. c. de Julio Garreta, 14 (Girona).

Lleida -Hogar Rural...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR