ACORD 14/2010, de 20 de gener, pel qual s'aprova l'assignació a determinats llocs de treball dels nivells retributius B1 com a resultat d'un estudi de valoració.

SecciónDiversos
EmisorConsell de L'Audiovisual de Catalunya
Rango de LeyAcord

BODY LINK="#0000ff" VLINK="#800080">

ACORD

14/2010, de 20 de gener, pel qual s'aprova l'assignació a determinats llocs de treball dels nivells retributius B1 com a resultat d'un estudi de valoració.

  1. El Conveni col·lectiu laboral del Consell de l'Audiovisual de Catalunya, signat el 5 d'abril de 2006 i publicat al DOGC el dia 21 de setembre de 2006 (Resolució TRI/2968/2006), estableix a l'article 16, referent a la valoració dels llocs de treball, que .correspon al CAC, d'acord amb la seva capacitat d'autoorganització legalment reconeguda, la classificació dels llocs de treball en alguns dels grups professionals que preveu l'article 27 d'aquest Conveni, així com l'assignació dels nivells retributius que resultin de la valoració del seu contingut funcional. A aquest efecte, el CAC pot encarregar a una empresa externa la valoració del contingut dels llocs de treball que componen la plantilla del CAC..

  2. En aquest sentit, i als efectes de determinar la classificació professional correcta i l'assignació dels diferents nivells retributius dels llocs de treball que configuren la plantilla de personal laboral, el 13 de novembre de 2007 el Ple del Consell de l'Audiovisual de Catalunya va aprovar l'Acord 273/2007.

  3. En aquests moments, i després de més de dos anys de funcionament d'aquesta valoració .consistent en la classificació i l'assignació dels diferents nivells retributius dels llocs de treball., el Consell de l'Audiovisual de Catalunya ha detectat l'existència de dos llocs de treball que convé revisar per tal d'adequar-los a l'organització del Consell.

    D'aquests dos llocs de treball esmentat, un és el de lletrat/ada, que té encomanades un seguit de tasques, fonamentalment vinculades a l'àmbit del dret internacional, per donar suport i resposta jurídica a les qüestions que les altres autoritats de regulació plantegen al Consell. L'altre lloc de treball és el de tècnic/a de relacions internacionals, que ha deixat de pertànyer a la ja desapareguda Unitat de Relacions Internacionals i ha passat a formar part del Gabinet de la Presidència, i ha assumit algunes tasques que tenia encomanades el cap de la Unitat esmentada.

  4. En aquest sentit, s'ha realitzat un estudi d'ambdós llocs de treball, tenint en compte les valoracions dels nivells i dels grups de classificació aprovats l'any 2007 en relació amb l'estructura del Consell, així com factors econòmics d'equitat interna i d'equitat externa, entre altres. El resultat d'aquest estudi de valoració...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR