DECRET 94/1995, de 21 de febrer, d'assignació de funcions en matèria d'hisendes locals als departaments de Governació i d'Economia i Finances.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

En data 21 de gener de 1994 el Govern va aprovar el Decret 35/1994 per adaptar la redacció de l'article 3 del Decret 369/1986, de 18 de desembre, a la literalitat de la sentència 288, de 10 d'abril de 1992, dictada per la Secció 1a de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Atès que l'actual redacció del Decret 369/1986 no s'ajusta a les disposicions en matèria de tutela financera sobre corporacions locals establertes per la Llei 39/1988, de 28 de desembre, reguladora de les hisendes locals, ni tampoc a les reformes introduïdes en aquesta matèria per la Llei 8/1987, de 15 d'abril, municipal i de règim local de Catalunya, pel Decret 336/1988, de 17 d'octubre, pel qual s'aprova el Reglament del patrimoni dels ens locals, per la Llei 14/1987, de 9 de juliol, d'estadística, i normes que la desenvolupen, i per la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, és procedent realitzar-ne una nova redacció per tal de respectar les previsions de les normes esmentades.

Vist l'informe de la Comissió de Govern Local de Catalunya i d'acord amb el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora, a proposta dels consellers de Governació i d'Economia i Finances, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Les competències de la Generalitat de Catalunya en matèria d'hisendes locals són exercides pels departaments de Governació i d'Economia i Finances, d'acord amb l'assignació de funcions que es preveu en aquest Decret.

Article 2

Correspon al Departament de Governació, en matèria d'hisendes locals, a més de les funcions atribuïdes en el Decret 336/1988, de 17 d'octubre, pel qual s'aprova el Reglament del patrimoni dels ens locals, tenint en compte les modificacions introduïdes per la Llei 39/1988, de 28 de desembre, les funcions següents:

  1. La recepció i la custòdia dels pressupostos generals de les entitats locals, integrats per tots els documents que estableix la normativa reguladora de les hisendes locals, que s'han de remetre un cop s'hagin aprovat definitivament els actes a què es refereixen.

  2. La recepció i la custòdia de la liquidació de cadascun dels pressupostos que integren el pressupost general de les entitats locals i dels estats financers de les societats mercantils...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR