DECRET 120/1988, de 5 de maig, pel qual s'assignen al Departament d'Ensenyament serveis en matèria d'atenció assistencial i educativa.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

Mitjançant el Decret 191/1980, de 10 d'octubre (DOGC núm. 90, del 31), s'assignaren al Departament de Sanitat i Seguretat Social els serveis transferits a la Generalitat de Catalunya pel Reial Decret 1949/1980, de 31 de juliol, sobre traspàs de serveis de l'Estat en matèria de sanitat i serveis i assistència socials. Així mateix, en virtut del Decret 203/1980, de 21 d'octubre, s'assignaren als diversos òrgans del Departament de Sanitat i Seguretat Social la gestió i administració dels serveis i mitjans transferits. Posteriorment, atesa la creació de l'Institut Català d'Assitència i Serveis Socials com a entitat gestora de les prestacions de l'assistència i els serveis socials, li foren assignades a aquest Institut, mitjançant el Decret 436/1983, de 6 d'octubre, les competències de gestió i administració de les llars d'infants.

D'altra banda, la necessitat d'establir una normativa adequada i eficaç reguladora de l'atenció assistencial i educativa als infants de menys de sis anys no inscrits en centres, serveis i establiments sotmesos a les reglamentacions de l'administració educativa, motivà la publicació del Decret 65/1982, de 9 de març (DOGC núm. 219, de 30 d'abril) i de diversos reglaments emanats dels Departaments de Sanitat i Seguretat Social i d'Ensenyament.

Amb la intenció d'unificar els criteris d'actuació en aquest camp, s'ha considerat la necessitat d'assignar al Departament d'Ensenyament els serveis assistencials i educatius en relació amb els infants de menys de sis anys. En conseqüència, a proposta dels consellers de Sanitat i Seguretat Social i d'Ensenyament, amb l'acord previ del Consell Executiu, Decreto:

Article únic

S'assignen al Departament d'Ensenyament les competències que, en matèria d'atenció assistencial-educativa als infants de fins a sis anys no inscrits en centres d'ensenyament foren assignades al Departament de Sanitat i Seguretat Social mitjançant els Decret 191/1980, de 10 d'octubre, i 347/1981, d'1 de juny, posteriorment...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR