DECRET 381/2006, de 17 d'octubre, pel qual s'assignen al Departament de Justícia les funcions i els serveis traspassats a la Generalitat de Catalunya en matèria d'expedició del títol de gestor administratiu.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

381/2006, de 17 d'octubre, pel qual s'assignen al Departament de Justícia les funcions i els serveis traspassats a la Generalitat de Catalunya en matèria d'expedició del títol de gestor administratiu.

Mitjançant el Reial decret 756/2006, de 16 de juny, s'han traspassat a la Generalitat de Catalunya les funcions i els serveis de l'Administració de l'Estat en matèria d'expedició del títol de gestor administratiu.

La convocatòria i el desenvolupament de les proves per a l'obtenció i expedició del títol de gestor administratiu per part de la Generalitat de Catalunya afecten directament l'exercici de la professió de gestor administratiu.

Atès que la professió de gestor administratiu és una professió col·legiada i que el departament de la Generalitat de Catalunya amb competències en matèria de col·legis professionals és el Departament de Justícia;

En conseqüència, d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

S'assignen al Departament de Justícia les funcions i els serveis que han estat traspassats a la Generalitat de Catalunya mitjançant el Reial decret 756/2006, de 16 de juny, en matèria d'expedició del títol de gestor administratiu.

Article 2

El Departament de Justícia...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR