DECRET 209/1995, d'11 de juliol, pel qual s'assignen al Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca les funcions i els mitjans traspassats a la Generalitat en matèria d'agricultura i d'ensenyaments nàutico-esportius i subaquàtico-esportius.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

Atesos els reials decrets 899/1995, 900/1995 i 901/1995, de 2 de juny (DOGC 2069, de 30.6.1995), de trasp‡s de funcions i serveis de l'AdministraciÛ de l'Estat a la Generalitat de Catalunya en matËria d'agricultura i d'ensenyaments n‡utico-esportius i subaqu‡tico-esportius,

Decreto:

Article 1

S'assignen al Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca els serveis i les funcions que en matËria d'agricultura (laboratori de sanitat animal i reforma i desenvolupament agrari) i d'ensenyaments n‡utico-esportius i subaqu‡tico-esportius han estat traspassats a la Generalitat de Catalunya en virtut dels reials decrets 899/1995, 900/1995 i 901/1995, de 2 de juny.

Article 2

2.1 El Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca exercir‡, respecte les funcions i els serveis traspassats, les facultats que li corresponen segons la normativa vigent. 2.2 En relaciÛ amb els serveis i les funcions transferits en matËria d'ensenyaments n‡utico-esportius i subaqu‡tico-esportius, el Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca establir‡ l'oportuna coordinaciÛ amb la Secretaria General de l'Esport.

Article 3

El patrimoni transferit pels esmentats reials decrets queda integrat al patrimoni de la Generalitat de Catalunya i afectat al Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca sota el control i la dependËncia del Departament d'Economia i Finances, en els termes que preveuen la Llei 10/1981, de 7 de desembre, de patrimoni de la Generalitat, el Reglament per a la seva execuciÛ i altres disposicions que el regulin.

DisposiciÛ final

Es faculta, en l'‡mbit...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR