RESOLUCIÓ CLT/337/2005, de 4 de febrer, per la qual es convoca concurs públic per a la concessió de subvencions a empreses catalanes per a l'assistència i participació a fires, festivals i mercats internacionals durant l'any 2005 (codi 13901).

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut Català de Les Indústries Culturals
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

CLT/337/2005, de 4 de febrer, per la qual es convoca concurs públic per a la concessió de subvencions a empreses catalanes per a l'assistència i participació a fires, festivals i mercats internacionals durant l'any 2005 (codi 13901).

Per tal d'afavorir la presència a fires, festivals i mercats internacionals de les empreses culturals catalanes;

Atès que una de les funcions de l'Institut Català de les Indústries Culturals és donar suport a les iniciatives empresarials de promoció de productes culturals i impulsar el consum interior, l'exportació, la difusió i la promoció en circuits internacionals d'aquests productes;

D'acord amb l'article 11.e) dels Estatuts de l'Institut Català de les Indústries Culturals, aprovats pel Decret 100/2001, de 3 d'abril;

Vistos els articles 87 i següents del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya,

Resolc:

.1 Es convoca concurs públic per a la concessió de subvencions a empreses catalanes per a l'assistència i participació a fires, festivals i mercats internacionals durant l'any 2005 (codi 13901).

.2 Les subvencions previstes en aquesta convocatòria es regeixen per les bases que es publiquen enannex a aquesta Resolució aprovades pel Consell d'administració de l'Institut Català de les Indústries Culturals en la seva reunió de 27 de gener de 2005 i per la normativa general de subvencions.

.3 La dotació màxima de les subvencions previstes en aquesta Resolució és de 350.000 euros, amb càrrec a la partida 99647050 del pressupost de l'Institut Català de les Indústries Culturals per a l'any 2005.

Aquest import es reparteix de manera proporcional entre el nombre de períodes de resolució descrits a la base 9.

La dotació màxima prevista podrà ser ampliada en funció de les sol·licituds rebudes i de les disponibilitats pressupostàries.

.4 Contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs d'alçada davant la consellera de Cultura en el termini d'un mes des de la seva publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 4 de febrer de 2005

Xavier Marcé i Carol

Director

Annex

Bases

.1 Objecte

Aquesta convocatòria té per objecte la concessió de subvencions pels diversos conceptes que formen la despesa d'assistència i participació a fires, festivals i mercats internacionals, així com a trobades de xarxes internacionals, en l'àmbit de les arts escèniques, de les arts visuals, del sector editorial i del musical, amb l'objectiu d'afavorir la presència en aquests esdeveniments de les empreses culturals catalanes.

No són objecte d'aquesta convocatòria els desplaçaments per actuar o per portar a terme espectacles ni exposicions en els àmbits esmentats.

Aquestes subvencions són concedides pel concepte de desplaçament, incloent-hi el transport de la càrrega, així com per les despeses corresponents al lloguer de l'estand i les acreditacions. No s'hi poden incloure despeses corresponents a caixets, dietes ni allotjaments.

.2 Condicions

2.1 Les subvencions es concedeixen exclusivament per col·laborar en les despeses corresponents a les activitats concretes que es descriuen a la base 1 realitzades fora de Catalunya.

2.2 Per a cada projecte cal presentar una sol·licitud individualitzada.

2.3 L'import subvencionat en cap cas superarà el 70% del cost total de l'activitat subvencionada, i pot arribar fins a un màxim de 12.000 euros, segons l'interès i la valoració de la proposta.

.3 Destinataris/àries

Poden optar a aquestes subvencions totes les empreses de caire cultural legalment constituïdes domiciliades a Catalunya.

No poden obtenir aquestes subvencions els projectes que ja hagin resultat beneficiaris d'una subvenció de l'Institut Català de les Indústries Culturals pel mateix...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR