RESOLUCIÓ SLT/3295/2009, de 16 de novembre, per la qual es convoca la campanya de carrera professional per a l'assoliment del primer, segon, tercer i quart nivell ordinari de carrera professional per als professionals facultatius i diplomats sanitaris de les institucions sanitàries de l'Institut Català de la Salut.

SecciónDiversos
EmisorInstitut Català de la Salut
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

SLT/3295/2009, de 16 de novembre, per la qual es convoca la campanya de carrera professional per a l'assoliment del primer, segon, tercer i quart nivell ordinari de carrera professional per als professionals facultatius i diplomats sanitaris de les institucions sanitàries de l'Institut Català de la Salut.

Atès que el II Acord de la Mesa Sectorial de Negociació de Sanitat sobre les condicions de treball del personal estatutari de l'Institut Català de la Salut, de 19 de juliol de 2006, defineix la carrera professional com a sistema d'incentivació i motivació dels professionals;

En ús de les competències que m'atribueix la normativa vigent,

Resolc:

.1 Obrir la convocatòria per a la sol·licitud del primer, segon, tercer i quart nivell ordinari de la carrera professional per als professionals facultatius i diplomats sanitaris de les institucions sanitàries.

.2 Els nivells seran sol·licitats i adjudicats amb subjecció als requisits i criteris que consten a l'apartat 6.1.3 del II Acord de la Mesa Sectorial de Negociació de Sanitat i, en tot cas, caldrà assolir el nombre mínim de crèdits per a cada nivell.

.3 Les sol·licituds es podran presentar entre els dies 1 i 31 de desembre de 2009.

.4 El model normalitzat per presentar-se en aquesta convocatòria està disponible a la pàgina web http://wsa.ics.gencat.net/sgrh, o bé a Internet (www.portalics.rrhh/sgrh) i a les direccions de personal dels hospitals i unitats de recursos humans dels àmbits d'atenció primària. Les sol·licituds, emplenades manual o telemàticament, s'hauran d'imprimir, i s'hi adjuntarà la documentació acreditativa que correspongui, i s'hauran de presentar en qualsevol registre de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, d'acord amb l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

.5 Els actes del procediment es publicaran als taulers d'anuncis del centre corporatiu, de les gerències d'àmbit d'atenció primària i dels centres hospitalaris de l'Institut Català de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR