DECRET 403/1988, de 27 de desembre, pel qual el Departament de Benestar Social assumeix competències en matèria de règim sancionador del patrimoni immobiliari d'habitatge públic de l'Institut Català del Sòl.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

Mitjançant el Decret 141/1988, de 4 de juliol, es va crear el Departament de Benestar Social, i pel Decret 230/1988, d'1 d'agost, es va crear la Direcció General de Serveis Comunitaris, que va ser estructurada pel Decret 274/1988, de 12 de setembre.

Pel Decret 275/1988, de 12 de setembre, el Departament de Benestar Social va assumir determinades competències en matèria d'habitatge.

Atesa l'estructura del nou Departament, per tal de completar les competències assumides, i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

El Departament de Benestar Social assumeix les competències i les funcions relatives a la tramitació del règim sancionador del patrimoni immobiliari d'habitatge públic de l'Institut Català del Sòl, atribuïdes fins ara al Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

Article 2

L'exercici de les competències i de les funcions assumides per aquest Decret correspondran a la Direcció General de Serveis Comunitaris del Departament de Benestar Social.

Disposició transitòria Els expedients incoats, en qualsevol fase de tramitació, fins i tot els recursos administratius interposats contra les resolucions del Departament de Política Territorial i Obres Públiques dictades amb anterioritat a l'entrada en vigor d'aquest Decret, seran resolts pel Departament esmentat.

Disposicions finals

- 1 Es faculta els consellers de Benestar Social i de Política Territorial i Obres Públiques per dictar les normes que calguin pel desplegament d'aquest Decret.

- 2 Aquest Decret entrarà en vigor el dia de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 27 de desembre de 1988

Jordi Pujol President...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR