ORDRE UNI/267/2002, de 19 de juliol, per la qual es regula l'assumpció per part de l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca de la gestió i resolució de les convocatòries de beques i ajuts del Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Universitats, Recerca i Societat de la Informació
Rango de LeyOrdre

ORDRE

UNI/267/2002, de 19 de juliol, per la qual es regula l'assumpció per part de l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca de la gestió i resolució de les convocatòries de beques i ajuts del Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació.

Mitjançant la Llei 7/2001, de 31 de maig, s'ha creat l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca que té com objectiu essencial exercir les funcions que l'hi atorga aquesta Llei respecte al foment de les actuacions en matèria d'universitats, recerca i d'innovació tecnològica que són competència de la Generalitat de Catalunya. Correspon a l'Agència l'execució de programes de beques, de préstecs, de subvencions i d'altres activitats de foment de l'estudi universitari, de la recerca científica i de la innovació tecnològica a Catalunya.

Durant l'any 2002, el Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació ha obert diverses convocatòries de beques i ajuts que, atesa l'assumpció plena de les competències per part de l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca, poden ser gestionades i resoltes per aquesta entitat.

Mitjançant el Decret 168/2002, d'11 de juny, s'han aprovat els Estatuts de l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca, que permetrà una major eficiència i eficàcia en la gestió i la resolució de les convocatòries de beques i ajuts del Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació.

Per tot això, atès el que disposen el capítol 9 de la Llei de finances públiques de Catalunya i l'Ordre UNI/115/2002, de 26 de març, per la qual s'aproven les bases que han de regir la concessió de beques i subvencions convocades pel Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació,

Ordeno:

Article únic

Els òrgans de l'Agència d'Ajuts Universitaris i de Recerca, creada per la Llei 4/2001, de 31 de maig, en l'assumpció plena de les seves funcions i de conformitat amb els seus Estatuts, es faran càrrec de la gestió i resolució que les següents convocatòries atribueixen als òrgans del Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació:

a) Convocatòria de les beques postdoctorals Generalitat de Catalunya-Fulbright (BFUL), aprovada per la Resolució UNI/1077/2002, de 19 d'abril (DOGC núm. 3626, de 30.4.2002).

b) Convocatòria d'ajuts a les universitats públiques i privades de Catalunya per a projectes i activitats de normalització lingüística, aprovada per la Resolució UNI/1100/2002, de 26...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR