RESOLUCIÓ ARP/1456/2003, de 13 de maig, per la qual s'atorga una concessió de cultius marins per a la realització d'un projecte d'engreix de tonyines, al terme municipal de l'Ametlla de Mar.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ ARP/1456/2003, de 13 de maig, per la qual s'atorga una concessió de cultius marins per a la realització d'un projecte d'engreix de tonyines, al terme municipal de l'Ametlla de Mar.

Mitjançant la Resolució de 24 de juliol de 2002, la Direcció General de Costes del Ministeri de Medi Ambient ha atorgat a la societat Moluscos Castells, SL, una concessió per ocupar béns de domini públic maritimoterrestre a les aigües davant del terme municipal de l'Ametlla de Mar, per a la realització d'un projecte de títol: projecte base i impacte ambiental sobre greixatge i engreix de tonyines (Thunnus thynnus).

A instàncies de la societat Moluscos Castells, SL, la Direcció General de Pesca i Afers Marítims ha instruït l'expedient per atorgar la concessió del projecte esmentat.

D'acord amb el que preveuen la Llei 23/1984, de 25 de juny, de cultius marins; la Llei 1/1986, de 25 de febrer, de pesca marítima de Catalunya; la Llei 22/1988, de 28 de juliol, de costes, i el seu Reglament, aprovat mitjançant el Reial decret 1471/1989, d'1 de desembre;

Vista la proposta de la Direcció General de Pesca i Afers Marítims,

Resolc:

Article únic

Atorgar una concessió per a la realització d'un projecte de títol: projecte base i impacte ambiental sobre greixatge i engreix de tonyines (Thunnus thynnus), a l'empresa Moluscos Castells, SL, en una zona de domini públic maritimoterrestre del terme municipal de l'Ametlla de Mar, d'acord amb les condicions següents:

a) La concessió s'atorga per un període de cinc anys comptat a partir de la data de concessió del domini públic maritimoterrestre, i podrà ser prorrogada a petició prèvia dels interessats, per terminis d'igual durada fins a un total de vint anys.

b) Les actuacions es realitzaran d'acord amb el que s'estableix al projecte denominat: projecte base i impacte ambiental sobre greixatge i engreix de tonyines (Thunnus thynnus), subscrit pel llicenciat en ciències biològiques Juan José Rodríguez González, l'enginyera agrònoma Marta Sendra Bo, i el diplomat en ciències empresiarials Albert Cabanes i Calvet, i visat el 10 de gener de 2001 pel Col·legi de Biòlegs de Catalunya.

c) La societat peticionària de la concessió haurà de complir tots els preceptes establerts a la declaració d'impacte ambiental de 3 de maig de 2002, de la Ponència Ambiental de la Direcció General de Qualitat del Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya. Concretament i en relació amb el programa de vigilància...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR