ORDRE de 21 de febrer de 1989, per la qual es convoca concurs per atorgar ajuts per a estades de curta durada a l'estranger amb motiu d'estudis o de recerca.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

La competència exclusiva en matèria de recerca que atorga l'Estatut d'Autonomia de Catalunya faculta el Govern de la Generalitat per establir una política de foment de la investigació que permeti la introducció de noves tècniques i l'intercanvi d'experiències amb científics i tècnics estrangers.

En conseqüència, la Comissió Interdepartamental de Recerca i Innovació Tecnològica, CIRIT, ha acordat convocar, per novena vegada, un concurs per atorgar ajuts per a estades de curta durada a l'estranger amb motiu d'estudis o de recerca.

Atès el que estableix l'article 9 de la Llei 13/1988, de 31 de desembre, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya, de les seves entitats autònomes i de les entitats gestores de la Seguretat Social per a 1989,

Ordeno:

Article 1

Es convoca un concurs per atorgar ajuts per a estades de curta durada a l'estranger amb motiu d'estudis o de recerca.

Article 2

S'aproven les bases que hauran de regir la convocatòria esmentada, les quals es publiquen com a annex d'aquesta Ordre.

Article 3

L'import total màxim destinat a subvencionar aquests ajuts serà de 40.000.000 de pessetes, que aniran a càrrec de l'aplicació 06.07.481.01 del pressupost vigent.

Disposició final Única Aquesta Ordre entrarà en vigor el mateix dia de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 21 de febrer de 1989

Josep Laporte i Salas President de la CIRIT

Annex Bases

- 1 La CIRIT, d'acord amb les seves disponibilitats pressupostàries, atorgarà ajuts individuals a les persones que estiguin en possessió d'un títol universitari en la data de presentació de sol·licituds i que estiguin vinculades a centres o unitats d'investigació, a centres de desenvolupament o a departaments universitaris situats a Catalunya, que vulguin realitzar desplaçaments i estades de curta durada a l'estranger, no superiors a tres mesos, per realitzar estudis o treballs monogràfics, aprendre tècniques específiques o intercanviar experiències, d'acord amb un projecte que sigui d'interès per al desenvolupament científic i tecnològic. Queden exclosos d'aquesta convocatòria els ajuts per a l'assistència a reunions o congressos.

- 2 Període de realització de l'estada: les estades s'hauran d'haver realitzat abans del mes d'agost de 1990, tot i que, excepcionalment, es podrà autoritzar que es portin a terme posteriorment, sempre que finalitzin abans d'acabar l'any 1990.

- 3 Import: l'import de l'ajut...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR