DECRET 91/1996, de 19 de març, sobre atribució de competències a diferents departaments de la Generalitat en matèria de funció pública.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

L'article 12.3 de la Llei 17/1985, de 23 de juliol, de la funció pública, en la seva nova redacció donada per la Llei 9/1994, disposa que el Govern de la Generalitat, a proposta del departament competent en matèria de funció pública, si ho requereix l'efectivitat dels serveis, pot atribuir selectivament i temporalment als departaments determinades competències referides a personal específic.

Atesa la disposició addicional de la Llei 4/1995, de 27 d'abril, sobre el secretari del Govern i previsions sobre funció pública, segons la qual les competències i les funcions en matèria de funció pública atribuïdes per normes amb rang de Llei al conseller de Governació o al Departament de Governació s'ha d'entendre que són atribuïdes al conseller i al departament competents en matèria de funció pública;

Atesos els decrets 30/1995, de 7 de febrer, i 130/1995, de 3 d'abril, sobre redistribució parcial de competències i funcions del Departament de Governació, pel qual el Departament de la Presidència assumeix les competències i les funcions en matèria de funció pública de la Generalitat de Catalunya, llevat dels bombers i mossos d'esquadra;

A proposta del Departament de la Presidència i d'acord amb el Govern de la Generalitat,

Decreto:

Article 1

S'atribueixen als departaments d'Ensenyament, de Sanitat i Seguretat Social, i de Justícia, pel que fa al personal docent, sanitari i penitenciari, respectivament, les competències següents:

  1. Convocar els processos selectius per a l'accés a la condició de funcionari.

  2. Nomenar els funcionaris que hagin superat els processos selectius.

  3. Declarar les situacions dels funcionaris dels cossos i de les escales o categories especials.

  4. Convocar i resoldre els concursos de provisió de llocs de treball per a funcionaris, llevat dels concursos a què es refereix l'article 47 de la Llei 17/1985, en la seva nova redacció donada per la Llei 9/1994, de 29 de juny.

  5. Declarar les jubilacions dels funcionaris.

Article 2

S'atribueix al Departament de Benestar Social, respecte del personal docent que presta serveis en centres i aules públics de formació permanent d'adults dependents del mateix Departament, les competències a que fan referència els apartats c), d) i e) de l'article anterior.

Article 3

El que disposa l'article 1 no s'aplicarà als funcionaris pertanyents al cos de titulats superiors, grup...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR