DECRET 367/1983, de 30 d'agost, pel qual s'atribueixen determinades funcions al Director General del Patrimoni de la Generalitat de Catalunya.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyDecret

El Decret 324/1983, de 14 de juliol, va crear la DirecciÛ General i el c‡rrec de Director General del Patrimoni de la Generalitat de Catalunya dins del Departament d'Economia i Finances, encomanant-los les funcions que els sÛn atribuÔdes per la Llei 11/1981, de 7 de desembre, de Patrimoni de la Generalitat, i pel Decret 323/1983, de 14 de juliol, que aprovar-ne el Reglament.

Per tal de concretar determinats aspectes del Reglament per a l'execuciÛ de la Llei del Patrimoni de la Generalitat i vistes les Lleis 11/1981, de 7 de desembre; 3/1982, de 23 de marÁ i el Decret 323/1983, de 14 de juliol aixÌ com els Decrets 324/1983, de 14 de juliol, i 464/1982, de 10 de desembre, a proposta del Conseller d'Economia i Finances, i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- Correspondr‡ al Director General del

Patrimoni de la Generalitat de Catalunya la formalitzaciÛ dels documents d'adquisiciÛ de bÈns a tÌtol lucratiu, excepte en el cas que el Consell Executiu disposÈs altra cosa en el Decret d'acceptaciÛ.

Article segon

- A mÈs de la formalitzaciÛ notarial en

les adquisicions d'immobles a tÌtol onerÛs que pel sistema de concurs acordÈs el Conseller d'Economia i Finances, correspondr‡ al Director General del Patrimoni de la Generalitat de Catalunya la formalitzaciÛ notarial de les adquisicions d'immobles a tÌtol onerÛs pel sistema de contractaciÛ directa i aquelles que, pel sistema de concurs, acordi el Consell Executiu, quan li correspongui, sempre que el Govern no acordÈs altra cosa.

Disposicions finals

Primera.

- S'autoritza el Conseller d'Economia i Finances per dictar les normes que calguin per al...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR