DECRET 225/1999, de 27 de juliol, pel qual s'atribueixen funcions al Comissionat per a la Societat de la Informació.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

225/1999, de 27 de juliol, pel qual s’atribueixen funcions al Comissionat per a la Societat de la Informació.

Els canvis profunds que en aquests moments es produeixen en el sector de les tecnologies de la informació fan imprescindible que la Generalitat de Catalunya adapti la seva organització a un nou marc organitzatiu que, dins d’aquests tipus d’activitats, permeti diferenciar les funcions de supervisió i coordinació, de les pròpies d’implementació, de gestió i d’explotació dels serveis informàtics i de telecomunicacions.

D’altra banda, la convergència tecnològica entre la informàtica i les telecomunicacions és cada cop més significativa, la qual cosa fa convenient que les estructures organitzatives s’adaptin a aquesta situació.

Així, durant el darrer any s’han produït canvis rellevants en la gestió dels serveis d’informàtica en el si de la Generalitat de Catalunya, com ara la creació del Comissionat per a la Societat de la Informació, que ha endegat plans i actuacions significatives per promoure la incorporació massiva de les tecnologies de la informació a la gestió de les administracions públiques catalanes; l’alienació del Centre Informàtic de la Generalitat de Catalunya; i la modificació de la Llei 15/1993, de 28 de desembre, per la qual es crea el Centre de Telecomunicacions i Tecnologia de la Informació de la Generalitat de Catalunya.

Per fer possible el funcionament d’aquests òrgans, és necessari desenvolupar les seves competències i funcions, i assignar-les als organismes adequats.

En conseqüència, a proposta del conseller del Departament de la Presidència,

Decreto:

Article 1

Funcions del Comissionat per a la Societat de la Informació

1.1 El Comissionat per a la Societat de la Informació, per mitjà del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya, i sens perjudici de les que li atorgui la diferent normativa, desenvoluparà les següents funcions:

a) Vetllar per la seguretat de les xarxes telemàtiques de la Generalitat de Catalunya.

b) Planificar, supervisar, coordinar i assessorar sobre els mitjans i les activitats adients per satisfer les necessitats de l’Administració de la Generalitat en matèria d’informàtica, així com executar els plans que sobre aquest àmbit s’elaborin.

c) Coordinar les actuacions horitzontals de la Generalitat de Catalunya respecte els sistemes d’informació.

d)...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR