ACORD 151/2010, de 23 de juny, del Ple del Consell de l'Audiovisual de Catalunya, pel qual es modifica la relació vigent de llocs de treball del personal funcionari.

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorConsell de L'Audiovisual de Catalunya
Rango de LeyAcord

ACORD

151/2010, de 23 de juny, del Ple del Consell de l'Audiovisual de Catalunya, pel qual es modifica la relació vigent de llocs de treball del personal funcionari.

  1. L'Estatut orgànic i de funcionament del Consell, aprovat per l'Acord 3/2001, de 28 de febrer, estableix (article 17) que correspon al Ple del Consell aprovar la composició de les plantilles, la vinculació, les retribucions i el sistema de selecció del personal. Igualment, l'article 19 de l'Estatut esmentat estableix que correspon al secretari general la proposta al Ple, mitjançant el president, de la creació, modificació i supressió de les estructures administratives del Consell.

  2. El Ple del Consell de l'Audiovisual de Catalunya, per l'Acord 22/2008, de 13 de febrer, va aprovar la relació de llocs de treball (RLT) del personal laboral, funcionari i eventual del Consell, i les seves normes de funcionament. L'Acord es va publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya núm. 5092, de 17 de març.

    En l'apartat 5 de les Normes de funcionament de la relació de llocs de treball es determina, en relació amb l'article 19 esmentat, que correspon al Ple, a proposta de la Secretaria General, aprovar la relació de llocs de treball i les seves modificacions: creació, supressió o modificacions de llocs de treball.

  3. La Llei del Consell i el seu Estatut orgànic i de funcionament estableixen, amb caràcter general, que el seu personal té una vinculació de caràcter laboral, llevat d'aquell personal que instrueix els expedients sancionadors. En aquest sentit, cal tenir en compte que la normativa esmentada no preveu quin tipus de provisió poden tenir aquests llocs de treball reservats a personal funcionari.

    En aquests moments, és interès d'aquest Consell que els llocs de treball del personal funcionari, concretament el de cap de l'Àrea Jurídica, pugui ser proveït per adscripció directa amb funcionaris d'altres administracions públiques. Per tal que això sigui així cal modificar la relació de llocs de treball del personal funcionari fent-hi constar que el sistema de provisió serà mitjançant la lliure designació entre personal funcionari d'altres administracions públiques.

    En qualsevol cas, cal tenir present que en aquesta modificació del lloc de treball de cap de l'Àrea Jurídica es garanteix que no es produeix cap increment de la plantilla de personal funcionari del Consell d'acord amb el pressupost per a l'any 2010.

    De...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR