ORDRE CLT/213/2002, de 10 de juny, per la qual es modifiquen diversos fitxers automatitzats que contenen dades de caràcter personal gestionats pel Departament de Cultura.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyOrdre

ORDRE

CLT/213/2002, de 10 de juny, per la qual es modifiquen diversos fitxers automatitzats que contenen dades de caràcter personal gestionats pel Departament de Cultura.

El Decret 149/2000, de 3 d'abril, va actualitzar la regulació dels fitxers automatitzats que contenen dades de caràcter personal gestionats pel Departament de Cultura.

El Decret 100/2001, de 3 d'abril, d'aprovació dels Estatuts de l'Institut Català de les Indústries Culturals, atribueix a aquest Institut l'exercici de les funcions que el Decret 267/1999, de 28 de setembre, sobre règim administratiu de la cinematografia i l'audiovisual, atribuïa a l'Administració de la Generalitat, amb l'excepció de les funcions d'inspecció i sanció. Aquesta modificació comporta que l'Institut ha d'assumir la gestió d'alguns fitxers que el Decret 149/2000 atribuïa a la Direcció General de Promoció Cultural. A més, el present Decret modifica el contingut del Fitxer de control de billetatge a les sales d'exhibició i estableix la possibilitat de cedir-ne dades a l'Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals.

Per altra banda, la Llei 21/2001, de 28 de desembre, de mesures fiscals i administratives, estableix l'adscripció de la Filmoteca de la Generalitat de Catalunya a l'Institut Català de les Indústries Culturals. Aquesta adscripció implica que l'Institut ha d'assumir la gestió del fitxer Publitramesa de la Filmoteca.

Atès l'article 20 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i d'acord amb el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora;

D'acord amb la disposició addicional tercera de la Llei 5/2002, de 19 d'abril, de l'Agència Catalana de Protecció de Dades,

Ordeno:

Article únic

Es modifiquen els fitxers automatitzats que contenen dades de caràcter personal gestionats pel Departament de Cultura que s'indiquen a continuació, els quals passen a tenir el contingut que consta a l'annex d'aquesta Ordre:

Fitxer del Registre d'empreses audiovisuals.

Fitxer de control de billetatge a les sales d'exhibició cinematogràfica.

Publitramesa de la Filmoteca de Catalunya.

Disposició addicional

Els fitxers modificats continuen regint-se pel que estableixen els articles 1 i 2 del Decret 149/2000, de 3 d'abril, pel qual s'actualitzen els fitxers automatitzats que contenen dades de caràcter personal gestionats pel Departament de Cultura.

Disposició final

Aquesta Ordre entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al DOGC.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR