DECRET 111/1989, de 17 d'abril, pel qual s'autoritza la Universitat de Barcelona per impartir els estudis de Podologia.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

Atès que els podòlegs constitueixen avui en dia un col·lectiu important en el nostre país, perfectament reglamentat i socialment molt definit, amb un exercici de les seves competències professionals legalment reconegut, i atès que mitjançant el Reial Decret 649/1988, de 24 de juny (BOE núm. 153, del dia 28), es varen transformar els estudis de Podologia en primer cicle universitari que condueix a l'obtenció del títol de diplomat universitari en Podologia, s'ha considerat convenient de procedir a la creació dels estudis corresponents a aquesta diplomatura, a la Universitat de Barcelona, tot i que ja hi ha una Escola Oficial de Podologia encarregada d'aquests ensenyaments amb anterioritat al Reial Decret 649/1988, abans esmentat.

Per tot això, i de conformitat amb la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, i amb la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials, i tenint en compte l'informe favorable del Consell Interuniversitari de Catalunya i del Consell d'Universitats, a proposta del Conseller d'Ensenyament, i amb l'acord previ del Consell Executiu, Decreto:

Article 1

S'autoritza la Universitat de Barcelona per a la implantanció dels estudis de Podologia conduents a l'obtenció del títol de diplomat universitari en Podologia.

Article 2

Les directrius generals dels plans d'estudi seran les que estableix el Reial Decret 649/1988, de 24 de juny.

Article 3

S'autoritza el Departament d'Ensenyament per tal que, en l'àmbit de la seva competència, adopti les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR