LLEI 13/1983, de 14 de juliol, per la qual s'autoritza un increment provisional en les retribucions del personal contractat per la Generalitat de Catalunya.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyLlei

EL PRESIDENT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

Sia notori a tots els ciutadans que el Parlament de Catalunya ha aprovat i jo, en nom del Rei i d'acord amb el que estableix l'article 33.2 de l'Estatut d'Autonomia, promulgo la següent

LLEI

Per a evitar al personal contractat al servei de l'Administració de la Generalitat endarreriments en la percepció dels increments retributius corresponents a l'exercici de 1983, així com per a assegurar-li la percepció dels augments, cal que mitjançant una norma de rang suficient s'estableixin els imports i els mitjans de determinació dels dits increments per a aquest col·lectiu de personal, sens perjudici del que amb caràcter definitiu determini la Llei de Pressupost del 1983.

Part dispositiva

Article 1

Les retribucions totals íntegres del personal contractat per la Generalitat de Catalunya en règim de dret administratiu, calculades sobre la base anual, reben un increment proporcional al 9% respecte al 1982.

Article 2

-1 A més a més de l'increment retributiu establert en l'article anterior, una quantitat equivalent al 2,5% de les retribucions el 31 de desembre de 1982 del personal s'ha de destinar a programes que potenciïn l'incentiu en el treball mitjançant acord del Consell Executiu, prèvia consulta formal amb les organitzacions representatives del personal de l'Administració de la Generalitat.

-2 Dels resultats de la distribució del percentatge a què es refereix l'apartat 1, se n'ha de donar compte a la Comissió d'Economia, Finances i Pressupost del Parlament de Catalunya.

Article 3

Fins que no s'haurà aprovat la Llei de Pressupost de la Generalitat de Catalunya i de les seves Entitats Autònomes per al 1983, el finançament dels increments de les retribucions regulades en la present Llei s'efectuarà amb els crèdits actualment disponibles i mitjançant les ampliacions que calguin, que s'han de consignar en el Pressupost de l'exercici.

Disposició final Aquesta Llei entrarà en vigor el mateix dia que serà publicada en el Diari Oficial de la Generalitat.

Per tant, ordeno que tots els ciutadans als quals sigui d'aplicació aquesta Llei cooperin al seu compliment i que els Tribunals i les Autoritats als quals pertoqui la facin complir.

Barcelona, 14 de juliol de 1983

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Josep M. Cullell i Nadal Conseller d'Economia i Finances

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR