ORDRE PTO/448/2003, de 7 de novembre, per la qual es regula el distintiu dels vehicles autoritzats per dur a terme transport públic de mercaderies per carretera d'àmbit limitat a Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyOrdre

ORDRE PTO/448/2003, de 7 de novembre, per la qual es regula el distintiu dels vehicles autoritzats per dur a terme transport públic de mercaderies per carretera d'àmbit limitat a Catalunya.

El Decret 87/2003, de 18 de març, sobre autoritzacions de transport públic de mercaderies per carretera d'àmbit limitat a Catalunya, ha creat una nova autorització administrativa per dur a terme l'activitat de transport en l'àmbit territorial de Catalunya amb vehicles d'entre 2 i 3,5 tones de massa màxima autoritzada.

Amb la finalitat de facilitar la identificació dels vehicles emparats en l'autorització de transport que estableix el Decret 87/2003, és procedent establir un distintiu específic, diferent al corresponent als vehicles emparats en autoritzacions de transport de mercaderies d'altres àmbits territorials.

Per tot això exposat,

Ordeno:

Article 1

Obligació d'identificació

Els vehicles autoritzats per dur a terme transport públic de mercaderies per carretera d'àmbit limitat a Catalunya a l'empara del Decret 87/2003, han de dur el distintiu que figura a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 2

Distintiu

2.1 El distintiu ha de tenir forma triangular de 20 cm de longitud i 20 cm d'alçada, amb un marge d'1 cm.

2.2 A l'interior del triangle, centrat, hi ha de constar la inscripció "CAT", retolada en lletra majúscula, recta, de 3,80 x 9,50 cm en total.

2.3 El distintiu ha de tenir el fons de color vermell pantone 485, i el marge i les lletres de color blanc.

Article 3

Col·locació del distintiu

El distintiu s'ha de col·locar en els dos laterals del vehicle que corresponen al lloc de la cabina i en la part posterior.

Article 4

Conservació

4.1 Els distintius s'han de conservar en tot moment en condicions de perfecta visibilitat, que permeti la identificació immediata del tipus de transport per al qual està autoritzat el vehicle.

4.2 És responsable de col·locar i conservar els...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR