ORDRE IUE/468/2007, de 4 de desembre, per la qual es crea una borsa de dissenyadors/es de moda i s'estableix el procediment per formar-ne part.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IUE/468/2007, de 4 de desembre, per la qual es crea una borsa de dissenyadors/es de moda i s'estableix el procediment per formar-ne part.

En el marc del Pla de dinamització de la moda catalana 2007-2010 presentat al Govern en sessió de data 22 de maig de 2007 i que té com a objectiu el foment, la promoció i la internacionalització de la moda i el disseny a Catalunya, el foment del talent emergent i el posicionament de Barcelona com un referent del disseny independent, la Generalitat de Catalunya té previstes diverses actuacions.

Per tal de poder seleccionar els dissenyadors/es i les marques que podran gaudir de les diferents actuacions es crearà una borsa de dissenyadors/es empresaris o autònoms, amb interès en participar i ésser beneficiaris d'una o vàries de les actuacions que es faran en el marc del Pla de dinamització de la moda catalana 2007-2010 i que estiguin establerts a Catalunya. Les diferents accions previstes estan descrites en el Pla de dinamització de la moda catalana (2007-2010), amb exclusió a la de les actuacions relatives a participació en fires internacionals, i participació en passarel·les internacionals, participació en showrooms internacionals i obertura de punts de venda col·lectius a l'estranger.

Amb l'objectiu de constituir l'esmentada borsa de dissenyadors/es de moda i definir el corresponent procés de selecció dels seus futurs integrants; vista la normativa vigent i en virtut de les atribucions legals que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Objectiu

1.1 Es crea la borsa de dissenyadors/es de moda establerts a Catalunya en el marc del Pla de dinamització de la moda catalana 2007-2010.

1.2 Convocar els dissenyadors/es de moda, empresaris o autònoms, amb interès en participar i ésser beneficiaris d'una o vàries de les actuacions que es faran en el marc del Pla de dinamització de la moda catalana 2007 - 2010 i que estiguin establerts a Catalunya, per tal que presentin la seva sol·licitud per entrar a l'esmentada borsa de dissenyadors/es i marques de moda. La possibilitat d'ésser persona beneficiària de les actuacions previstes al Pla s'haurà de subjectar a la legislació aplicable en matèria de subvencions i, per tant, caldrà la participació en la corresponent convocatòria pública.

1.3 S'exclouen de l'objecte de l'Ordre les actuacions referents a participació en fires internacionals, participació en passarel·les internacionals, participació en...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR