RESOLUCIÓ ECO/539/2014, de 3 de març, per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió de les beques Balsells-Generalitat de Catalunya en col·laboració amb la University of Colorado Boulder per realitzar estudis de màster o doctorat en l'àmbit de la bioenginyeria (BBC).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyResolució

De conformitat amb el que disposen el capítol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, en relació amb el règim jurídic de les subvencions i transferències de la Generalitat de Catalunya, la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, el seu Reglament i la resta de la normativa aplicable;

Atesa l’Ordre ECO/105/2011, de 12 de maig, per la qual s’aproven les bases que han de regir la concessió de beques i subvencions convocades pel Departament d’Economia i Coneixement (DOGC núm. 5895, de 7.6.2011);

D’acord amb el que disposen l’article 2 i l’apartat 4 de l’annex de l’esmentada Ordre ECO/105/2011, de 12 de maig,

Resolc:

Article 1

Convocar les beques Balsells-Generalitat de Catalunya per realitzar estudis de màster o doctorat en l’àmbit de la bioenginyeria a la University de Colorado Boulder, (BBC), que consten a l’annex d’aquesta Resolució.

Article 2

Aquesta convocatòria es regula per l’Ordre ECO/105/2011, de 12 de maig, per la qual s’aproven les bases que han de regir la concessió de beques i subvencions convocades pel Departament d’Economia i Coneixement i també per les condicions específiques que es detallen a l’annex d’aquesta Resolució.

Disposició final

Aquesta Ordre, que exhaureix la via administrativa, pot ser objecte de recurs potestatiu de reposició davant el secretari d’Universitats i Recerca, en el termini d’un mes a partir de l’endemà de la seva publicació al DOGC, d’acord amb el que preveuen els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, o directament de recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar de l’endemà de la seva publicació al DOGC, de conformitat amb l’article 46 en relació amb l’article 10 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Barcelona, 3 de març de 2014

P. d. del conseller (Ordre ECO/105/2011, de 12 de maig, DOGC núm. 5895, de 7.6.2011)

Antoni Castellà i Clavé

Secretari d’Universitats i Recerca

Annex

Convocatòria de beques Balsells-Generalitat de Catalunya per realitzar estudis de màster o doctorat en l’àmbit de la bioenginyeria a la University of Colorado Boulder.

El programa de beques Balsells–Generalitat de Catalunya amb la University of Colorado Boulder té el seu origen en el programa desenvolupat en col·laboració amb la University of California, Irvine, que es va iniciar l’any 1996 per iniciativa de Pere Balsells, empresari català establert a Califòrnia. Atès el resultat satisfactori i el gran interès a continuar la cooperació entre la Balsells Foundation i la Generalitat de Catalunya, l’any 2009 Pere Balsells va presentar una proposta per establir un nou programa de beques, aquesta vegada amb la University of Colorado Boulder, en l’àmbit de la bioenginyeria. Per aquest motiu, es va signar un conveni entre el llavors Departament d’Innovació, Universitats i Empresa, la Balsells Foundation i la University of Colorado Boulder que articula aquest nou programa, cofinançat per la Secretaria d’Universitats i Recerca, la University of Colorado Boulder i el Balsells Fellowship Fund, fons creat per Pere Balsells.

D’acord amb l’esmentat conveni i la posterior addenda signada, les beques que constitueixen l’objecte d’aquesta convocatòria són:

Modalitat A: tres beques per realitzar estudis de màster o doctorat de primer any en l’àmbit de la bioenginyeria a la University of Colorado Boulder.

Modalitat B: tres beques de renovació per realitzar estudis de màster o doctorat de segon any en l’àmbit de la bioenginyeria a la University of Colorado Boulder.

Període

Les beques tindran una durada de dotze mesos ininterromputs, per al curs acadèmic 2014-2015.

Aplicació pressupostària

L’import global màxim destinat a aquesta convocatòria és de 129.000,00 dòlars EUA per al cofinançament de les beques de màster o doctorat, a més dels ajuts complementaris per desplaçament dels quals es farà càrrec íntegrament la Secretaria d’Universitats i Recerca. Aquesta quantitat, a càrrec de la partida pressupostària EC1103D/490000100/5710 del pressupost de la Generalitat de Catalunya per a l’any 2014, serà tramesa en un sol lliurament a la University of Colorado Boulder (UCB), la qual es farà càrrec dels imports corresponents a les taxes acadèmiques, el 70% de l’assegurança mèdica i les despeses de gestió, i farà efectives als becaris les quantitats corresponents a les mensualitats de la beca així com del pagament de l’ajut complementari per a desplaçament que es farà efectiu amb la primera mensualitat.

El cost global de cadascuna de les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR