RESOLUCIÓ INT/1024/2006, de 10 d'abril, d'atorgament de la medalla de bronze al mèrit policial amb distintiu blau al senyor Josep Fornell Rodríguez, assessor de Relacions Institucionals i Protocol de la Delegació del Govern de l'Estat a Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

INT/1024/2006, de 10 d'abril, d'atorgament de la medalla de bronze al mèrit policial amb distintiu blau al senyor Josep Fornell Rodríguez, assessor de Relacions Institucionals i Protocol de la Delegació del Govern de l'Estat a Catalunya.

La Direcció General de Seguretat Ciutadana ha tingut coneixement pel conducte reglamentari de la destacada trajectòria professional del senyor Josep Fornell Rodríguez, assessor de Relacions Institucionals i Protocol de la Delegació del Govern de l'Estat a Catalunya.

La col·laboració del senyor Josep Fornell Rodríguez ha facilitat l'assistència del cos de mossos d'esquadra a les diferents reunions de seguretat que es duien a terme en la Delegació del Govern i en les quals participaven les forces i cossos de seguretat de l'Estat, evitant que la participació del cos de mossos d'esquadra quedés relegada a un segon terme en aquells dispositius en què les competències eren de les forces i cossos de seguretat de l'Estat. Així mateix, hores d'ara en què les competències del cos de mossos d'esquadra son plenes en matèria de seguretat ciutadana i ordre públic a la ciutat de Barcelona, el senyor Fornell segueix mantenint unes excel·lents relacions amb aquest cos pel que fa a les comunicacions d'esdeveniments i de visites d'autoritats i alts càrrecs, la seguretat dels quals està coordinada per les forces i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR