DECRET 391/1996, de 2 de desembre, pel qual s'autoritza el canvi de nom de la Facultat de Ciències Experimentals i de la Salut de la Universitat de Girona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

La Llei 35/1991, de 30 de desembre, de creació de la Universitat de Girona, estableix, en l'article 2, els centres que configuraven inicialment aquesta Universitat, i assenyala, entre d'altres, la Facultat de Ciències Experimentals i de la Salut.

La Facultat de Ciències Experimentals i de la Salut gestiona actualment els estudis conduents a l'obtenció dels títols de llicenciat en biologia, llicenciat en química i llicenciat en ciències ambientals.

Atès que aquesta Facultat no imparteix en l'actualitat cap estudi de l'àrea de la salut i que, per tant, la seva denominació no s'ajusta a la realitat acadèmica del centre, la Comissió Gestora i el Consell Econòmic de la Universitat de Girona han aprovat la sol·licitud de canvi de denominació d'aquesta Facultat, la qual passaria a denominar-se Facultat de Ciències.

De conformitat amb el que preveuen la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària; la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials; amb els acords favorables de la Comissió Gestora i del Consell Econòmic de la Universitat de Girona, a proposta del conseller de la Presidència i amb l'acord previ del Govern,

Decreto:

Article únic

S'autoritza el canvi de nom de la Facultat de Ciències Experimentals i de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR