DECRET de l'Ajuntament de Castellfollit de Riubregós, sobre nomenament de personal.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

de l'Ajuntament de Castellfollit de Riubregós, sobre nomenament de personal.

Decret d'Alcaldia 37/2007

Ramon Ibañez Closa, Alcalde . President de l'Ajuntament de Castellfollit de Riubregós, en data d'avui, he dictat la Resolució, la transcripció literal de la qual, és la següent:

Vist el cessament del senyor Sr. Jordi Saumell i Gassó com a Secretari - Interventor accidental de l'Ajuntament de Castellfollit de Riubregós, amb efectes del 12 de novembre de 2007.

Vist allò que estableix l'article 33 del Reial Decret 1732/1994, de 20 de juliol, pel qual es regula la provisió de llocs de treball reservats amb habilitació de caràcter nacional, el qual determina que la Corporació pot procedir al nomenament accidental d'alguns dels seus funcionaris amb capacitat suficient.

En ús de les facultats que legalment em confereix la legislació vigent,

HE RESOLT

PRIMER.- Nomenar la senyora Neus Roura i Serra, personal de la corporació, com a Secretària-Interventora accidental de l'Ajuntament de Castellfollit de Riubregós.

SEGON.- Nomenar la senyora Neus Roura i Serra, com a Secretària accidental del Jutjat de Pau de Castellfollit de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR